Wat levert goed voorraadbeheer op?

Goed voorraadbeheer zorgt ervoor dat jouw voorraad een krachtig wapen wordt om de klanttevredenheid te verhogen en de concurrent vóór te blijven. Maar hoe pak je dit slim aan, met een investering van zo min mogelijk tijd en geld? Het antwoord is repleniQ!

Voorraadbeheer software helpt je!

Door slimme monitoring is repleniQ in staat telopdrachten te genereren voor de producten die daadwerkelijk geteld moeten worden. Het resultaat? Minder tellen, slimmer voorraadbeheer. Dit kan op product- én op filiaalniveau. Jij bepaalt!

Dankzij koppelingen met je kassa applicatie en je magazijnbesturingssysteem biedt repleniQ realtime inzicht in je voorraadstanden. repleniQ maakt het bovendien eenvoudig om je voorraad te corrigeren door het genereren van slimme telopdrachten, dervingregistratie en THT-controles.

De highlights van voorraadbeheer in repleniQ:

  • Actuele voorraadstanden tot op uurniveau
  • Eenvoudig aanpassingen doen in voorraadstanden
  • Telopdrachten op basis van triggers of cycli
  • Onderlinge leveringen
  • Goederenontvangst  (automatisch indien gewenst)
  • THT-beheer

 

Lees meer over slim voorraadbeheer!

Loop jij tegen specifieke uitdagingen aan? Lees dan vooral onze blogs! Deze zijn stuk voor stuk geschreven door specialisten die zich dagelijks bezighouden met vraagstukken over dit onderwerp.

Kunnen we je helpen?

 

Wat je supply chain vraagstuk ook is, we helpen je graag. Stel hieronder je vraag zodat we je in contact kunnen brengen met de juiste specialist!