Forecasten bij uitzonderingen

Promoties en seizoenspatronen zijn vaak een uitdaging voor de supply chain en de bevoorrading van de winkels. Maar ook voor deze bijzondere omstandigheden kan repleniQ een betrouwbaar advies met bijbehorende bestelling plaatsen! Dit levert in elke deelnemende winkel een op maat gemaakt advies op, gebaseerd op resultaten uit specifiek te kiezen ‘referentie acties’ en de kennis en ervaring van de eigen category managers. Voortaan heb je nooit meer last van lege schappen bij aanbiedingen of pieken in de seizoenen!

Beter forecasten met betrouwbare data

repleniQ is een zelflerend systeem waarmee je bestelt op basis van slimme algoritmes. Door historische data en actuele verkoopgegevens af te zetten tegen externe factoren zoals seizoenspatronen, promoties en kannibalisatie, komt repleniQ met een zeer accurate forecasting. Per artikel én tot op uurniveau!

En acties of nieuwe artikelen? Geen probleem! repleniQ voorspelt ook bij deze onbekende zaken uitstekend wat jouw verkoop zal zijn.

Dit zijn de highlights van repleniQ voor forecasting:

  • Tot 99,5% betrouwbaarheid op voorspellingen
  • Forecasten tot op uurniveau
  • Accurate prognoses van acties,  promoties en nieuwe artikelen
  • Bijsturen tijdens actieperiodes

Kunnen we je helpen?

 

Wat je supply chain vraagstuk ook is, we helpen je graag. Stel hieronder je vraag zodat we je in contact kunnen brengen met de juiste specialist!