Digitaliseren om concurrerend te blijven

De veranderende marktvraag, toenemende concurrentie en krapte op de arbeidsmarkt heeft een grote impact op jouw handelsbedrijf. Vanuit je klanten én de keten wordt gevraagd om meer informatie, betere communicatie, snelheid en flexibiliteit tegen de laagste prijs.

Wil jij als handelsbedrijf blijven meespelen op de markt? Dan moeten je logistieke processen en informatiestromen op orde zijn. Door processen efficiënter in te richten, data en systemen te koppelen en nieuwe werkwijzen te omarmen, wordt het makkelijker om te voldoen aan de veranderende marktvraag en blijven je kosten beheersbaar.

Axians helpt handelsbedrijven bij de digitale transformatie met een toekomstbestendig ERP systeem! Met als resultaat…

 • Altijd realtime inzicht in je voorraden en waar een product zich bevindt in de supply chain
 • Een volledig digitaal en papierloos magazijn om sneller, efficiënter en duurzamer te handelen
 • Meer grip op je planningen en levertijden voor een betere communicatie naar je klanten
 • %
  Sneller en efficiënter pickproces
 • %
  Besparing personele bezetting
 • %
  Personeel sneller inwerken

Bekijk in 1 minuut wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Als Exact partner werkt Axians samen met handelsbedrijven omdat we geloven dat we ICT-oplossingen leveren die jou écht helpen op het gebied van efficiëntie, concurrentievoordeel en imago. Axians helpt handelsbedrijven bij de digitale transformatie van de gehele logistieke keten.

Axians & Exact: één compleet ERP systeem

Wil jij meer inzicht in de supply chain en knelpunten in je logistieke proces identificeren? Om zo de kwaliteit van je producten en dienstverlening verhogen?

Met Exact als basis ERP systeem en daaraan toegevoegd de expertise en oplossingen van Axians als Exact Gold partner zorgen we voor meer snelheid, efficiency en inzicht in jouw supply chain processen.  Samen bieden we een totaaloplossing om alle logistieke en financiële processen van jouw handelsbedrijf te automatiseren en te digitaliseren, van offerte tot aan de aftersales service.

Het resultaat: een digitaal gestroomlijnd logistiek proces, waarmee je sneller en wendbaar bent richting je klanten en je interne processen in minder tijd en met meer tevreden medewerkers organiseert.

Globe+ webinar

Specialist in procesautomatisering

Gaat het over logistieke processen, dan moet je bij Axians zijn! Al ruim 35 jaar zijn we expert op het gebied van Exact software voor (groot)handelsbedrijven.

Onze logistieke specialisten denken mee over het gehele bedrijfsproces, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo komen we tot een volledig geïntegreerd ERP systeem waarin alle processen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Dit maken we waar door de inzet van onze eigen oplossingen én daarbij het maximale uit Exact Globe+ en Synergy te halen. Dit resulteert in een toekomstige en state-of-the-art oplossing, waarmee handelsbedrijven geld kunnen besparen en competitief kunnen blijven!

Exact ERP voor groothandel

Digitalisering van het logistieke proces helpt PS food & lifestyle verder te groeien

PS food & lifestyle helpt mensen bij een gezonde levenstijl. De grootste uitdaging voor dit handelsbedrijf lag op het vlak van internationalisering en digitalisering. Met name in het logistieke proces om iedere dag de juiste producten bij de coaches of de eindconsument te krijgen. De oplossingen van Exact en de toegevoegde waarde van Axians helpen PS food & lifestyle om verder te groeien.

Exact ERP voor groothandel

Hoe kunnen we jou helpen?

 

Ben je toe aan een nieuw ERP systeem of wil je je huidige processen optimaliseren? Stel hieronder je vraag zodat we je in contact kunnen brengen met de juiste logistieke specialist!

 

Direct contact met een collega? Kan ook! Bel met ons adviesteam via tel.nr. 088 597 5550.