Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Welke Online Werkplek is voor jou geschikt?

Voorheen werd er vaak voor je bepaald welke ICT-middelen je mocht of eigenlijk moest gebruiken. En inderdaad de werkplek functioneerde prima, technisch gezien, maar toch…  Je wilt dat je werkplek voldoet aan jouw wensen, waardoor je snel en eenvoudig aan de slag kunt. Axians biedt die passende werkplek voor jou! De werkplek wordt aangeboden vanaf een standaard geautomatiseerd platform, hierdoor is je werkplek snel beschikbaar en betaal je hiervoor een maandelijkse prijs. Je kunt hierbij kiezen uit vijf verschillende types werkplekken. Welke is geschikt voor jou?

Web Werkplek

Hierbij speelt het altijd en overal kunnen werken op ieder device een cruciale rol. De gebruikte applicaties – vaak applicaties die via het web worden gestart – zijn niet bijzonder veeleisend als het gaat om de benodigde bandbreedte van het netwerk en het device. De applicaties zijn eenvoudig toegankelijk met een smartphone of tablet.

Standaard Werkplek

Dit is een veelomvattende werkplek voor medewerkers die veel verschillende applicaties gebruiken en daar snel tussen willen switchen zonder het overzicht te verliezen. Op een veilige en robuuste manier worden de applicaties gepresenteerd binnen de desktop. Ook is het mogelijk de Standaard Werkplek in te zetten als “shared desktop” op een Thin Client. De Standaard Werkplek biedt altijd een oplossing voor de generieke bedrijfsapplicaties. Er worden geen specifieke instellingen op een device geïnstalleerd, zodat er vanaf ieder willekeurig device gewerkt kan worden.

Performance Werkplek

Deze werkplek houdt meer rekening met zware berekeningen die plaatsvinden op de werkplek. De medewerker krijgt een eigen Virtuele Desktop met gereserveerde processor en geheugencapaciteit. Zo heeft de medewerker niet alleen de performance die nodig is om productief te zijn, maar overlast voor andere medewerkers wordt hier ook mee voorkomen.

Grafische Werkplek

Voor medewerkers die grafisch intensieve applicaties gebruiken, is de Grafische Werkplek zeer geschikt. De Grafische Werkplek onderscheidt zich van de Performance Werkplek door de aanwezigheid van een krachtige grafische kaart. Zo zijn de medewerkers niet langer aan één werkplek of één locatie gebonden.

Managed Werkplek

De Managed Werkplek is specifiek ontwikkeld voor medewerkers die een hoge mate van flexibiliteit nodig hebben in hoe ze hun werk doen. Medewerkers kunnen zelf bepalen welke applicaties ze gebruiken en welke devices ze gebruiken. We bieden hen een hoge mate van self service: ze kunnen zelfs apps downloaden en installeren in de beveiligde bedrijfsomgeving. Ze ervaren hetzelfde gebruiksgemak als wanneer ze hun smartphone of tablet gebruiken in hun privésituatie, terwijl de data en applicaties wel op het hoogste niveau worden beveiligd.

Wat zijn de voordelen van de Axians Online Werkplek?

  • Overal toegang tot je werkplek en applicaties ongeacht vanaf welk device
  • Je werkplek is gegarandeerd up-to-date
  • Met 1 keer inloggen kun je bij al je bedrijfsapplicaties
  • Microsoft Office 365 is een standaard onderdeel van de Online Werkplek
  • Makkelijk en veilig delen van je bestanden en data
  • Duidelijkheid in de kosten, er is geen grote investering noodzakelijk

Werk je samen met 100-1000 collega’s? Probeer dan direct de Online Werkplek! Download vandaag nog ons whitepaper of neem contact met ons op!

New Call-to-action

Henk Smeding

06 13 555 683

Powered by