Overal documenten kunnen bekijken, bewerken, delen

In de zakelijke dienstverlening zien we dat de rol van IT groeit en dat dit een belangrijk voorwaarde is voor succes. Veel organisaties hebben moeite om hun groeiende hoeveelheid data te beheren. Daarnaast is het lastig uitdagend om met de IT-omgeving bij te blijven met de technologische ontwikkelingen. Deze continue verandering heeft impact op de medewerkers en de manier waarop ze werken. Maar ook op de eisen die klanten stellen aan digitaal samenwerken. En de waarde die wordt geleverd met nieuwe, digitale diensten.  De vertrouwelijkheid en integriteit bij het verwerken van  data is hierbij erg belangrijk.

Wil jij voorop lopen te opzichte van je concurrenten of de positie van koploper verstevigen? Richt dan een digitale werkplek in die zich aanpast aan de veranderende omstandigheden zodat deze helpt om bij te blijven. Met de hulp van een digitale werkplek én de marktkennis van Axians, zorgen wij ervoor dat jij je onderscheid in jouw marktsegment.

Axians helpt jou in de digitale transformatie van je organisatie met behulp van de digitale werkplek. Wij leggen hierbij de nadruk op de medewerker. Hoe kunnen wij medewerkers helpen om productiever te worden en hun werk makkelijker te doen? Tegenwoordig worden al veel  documenten (werkbonnen, declaraties, belastingaangiftes, jaarrekeningen, facturen, etc) digitaal gestuurd of verwerkt. Met een digitale werkplek kun je alle documenten overal bekijken én bewerken  – of dit nu thuis is of ergens onderweg. Daarbij zorgt de digitale werkplek ervoor dat de Security  &  Compliance optimaal is.

Het succes van een IT-verandering wordt bepaald door hoe medewerkers met IT omgaan. Benutten medewerkers de tools op de juiste manier? Vullen ze de systemen met de juiste informatie? Omdat er verschillende kennisniveaus zijn,  werkt een ‘one size fits all’-training niet.  Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie mogelijk.

Hoe kunnen wij helpen?

Ook benieuwd welke voordelen en inzichten de  digitale werkplek levert voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.