De gehandicaptenzorg biedt zorg, ondersteuning en (jeugd)hulp aan mensen met een beperking. Met als doel dat zij een betekenisvol eigen leven kunnen leiden en volop kunnen meedoen in de maatschappij. Dit vraagt om andere manieren om de zorg te organiseren. Digitalisering en een brede inzet van data zijn daarbij onmisbaar. Om passende zorg aan cliënten te kunnen bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren.

Om zorgprofessionals te ondersteunen in hun werkzaamheden en hun werkplezier te vergroten. Maar ook om (administratieve) processen te optimaliseren / automatiseren zodat er meer tijd is voor zorg. En om de samenwerking in de keten te bevorderen voor een betere netwerkzorg. Axians adviseert en faciliteert organisaties in de gehandicaptenzorg in het dataondersteund werken. In de breedste zin van het woord, want voor iedere uitdaging hebben wij wel een oplossing.

Waar we je mee kunnen helpen:

  • Data Navigator 360

    Datagedreven zorg is meer dan technologie. De organisatie en de mensen zijn de échte drijfveren. Hoe zorg je ervoor dat data en intelligentie hieruit gekapitaliseerd worden binnen de organisatie? Onze Data Navigator 360 geeft je richting en houvast in jouw datagedreven ambities.
    Lees meer
  • Self Service BI

    Geef gebruikers de kennis, vaardigheden en tools in handen om zelf in hun data- en informatiebehoeften te voorzien.
    LEES MEER
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Individualisatie, zelfredzaamheid en participatie vragen om veranderingen in de gehandicaptenzorg. Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst en je cliënten passende zorg kunnen bieden? Of jouw professionals ontlasten in niet zorginhoudelijke taken? We sparren graag over jouw specifieke vraagstuk. Laat je contactgegevens en we nemen snel contact met je op.