Verhoog de mobiele dekking binnenshuis met DAS

Hoewel Nederland behoorlijk goede landelijk dekkende mobiele netwerken heeft, blijft het in veel gebouwen nog behelpen met de kwaliteit van de verbinding. Medewerkers, inleenpersoneel en bezoekers hebben vaak abonnementen bij verschillende providers. De ene mobiele provider biedt een betere dekking in jouw gebied dan de andere. En soms eisen brandweer en politie optimale indoor dekking van het C2000 netwerk in het geval van een calamiteit. In die gevallen kies je voor een Distributed Antenna System (DAS).

Verschillende gebruikers, verschillende netwerken
Ziekenhuizen, scholen, distributiecentra, fabrieksterreinen, parkeergarages, evenementenhallen: het zijn allemaal locaties waar een diverse groep mensen een grote afhankelijkheid kan hebben van het mobiele telefonienetwerk. Daarom wil je dat dit netwerk altijd bereikbaar is voor iedereen, in iedere uithoek van je gebouw en buitenterrein. Dit realiseer je met een Distributed Antenna System (DAS).

Altijd bereikbaar, juist ook bij calamiteiten
Een DAS zorgt er niet alleen voor dat signalen van operators worden versterkt zodat er in alle omstandigheden goed bereik is, het verhoogt ook de capaciteit van het netwerk als veel gebruikers tegelijkertijd willen bellen. En het kan geïntegreerd worden met portofonie of C2000. Met een DAS zorgt je ervoor dat het bereik goed blijft als veel mensen tegelijkertijd gaan bellen, bijvoorbeeld in geval van een calamiteit.

Actief, passief of hybride
Om optimale dekking te realiseren zijn er verschillende mogelijkheden: een actief, passief of hybride DAS. Welke keuze de beste is, hangt helemaal af van de situatie. We komen graag langs voor een inventariserend gesprek en een site survey, zodat we een passende oplossing kunnen aanbevelen voor jouw specifieke situatie.

Neem contact met ons op: