Focus op een klantgerichte ervaring

Als communicatie tussen mensen die op afstand van elkaar werken écht belangrijk of zelfs levensreddend is, dan kies je voor een radiocommunicatie-oplossing, of dat nu Digital Mobile Radio (portofonie), een TETRA-netwerk of een push-to-talk app op je mobiele telefoon is. Met radiocommunicatie krijg je direct verbinding en kun je op een gebruiksvriendelijke manier 1-op-1 of groepsoproepen doen. Dat is ideaal bij zeer kritische communicatie, bijvoorbeeld tussen veiligheidsdiensten, maar ook in situaties waar ambulante medewerkers snel onderling moeten kunnen overleggen, bijvoorbeeld voor medewerkers van een openbaar vervoersbedrijf, in een industriële omgeving, gemeentewerkers, in de groenvoorziening of voor een BHV organisatie. 

De meerwaarde van Axians
Er zijn verschillende typen radiocommunicatie-oplossingen, passend bij verschillende situaties. Axians heeft al decennialang ervaring in het aanleggen en onderhouden van radiocommunicatienetwerken. Wij kunnen derhalve jouw organisatie voorzien van een goed advies. Bij dat advies denken we niet alleen aan de aanleg en het gebruik, maar ook aan het 24×7 onderhoud en beheer van zo’n oplossing op lange termijn. Ook daar hebben we veel ervaring in. We onderhouden de grootste radionetwerken van ons land, zoals dat van de NS en HTM, maar leveren ook managed services op de klantlocatie. Zo waren de Axians-monteurs aanwezig tijdens de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort om eventuele storingen snel te verhelpen.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Onze oplossingen

 • DMR

  Portofonie-oplossingen zijn er in verschillende smaken en maten. Een groot voordeel van portofonie is dat je met weinig antennes toch in een groot gebied dekking kunt realiseren.
  Lees meer
 • Push-to-talk

  Push-to-talk is nieuwe vorm van communicatie die gebruikmaakt van een mobiel 4G of 5G -netwerk of een lokaal wifi netwerk. Met een app op een mobiele telefoon wordt een portofoon nagebootst.
  Lees meer
 • TETRA

  TETRA (Terrestrial Trunked Radio) is een digitale standaard voor radiocommunicatie die vooral gebruikt wordt door professionele gebruikers die buitengewoon hoge eisen stellen.
  Lees meer
Axians_Leaflet_Portofonie-push-to-talk-industrie-mockup

Portofonie & push-to-talk: Veilig werken in de industrie?

Veiligheid is in vrijwel ieder industrieel bedrijf een speerpunt. Toch wordt vaak over één aspect te makkelijk gedacht: communicatie. Hoe voorkom je dat iemand die onwel wordt minutenlang ergens tussen de machines ligt voordat dit wordt opgemerkt? Hoe waarschuw je dan gelijktijdig zowel de BHV-er, de leidinggevende en de hulpdiensten?

telecom
Nieuws

CM.com Circuit Zandvoort extra veilig door moderne communicatie

Wie zorgt er voor de veiligheid van de coureurs en bezoekers van CM.com Circuit Zandvoort? Met de vernieuwing van het racecircuit is ook de veiligheid op en rond de baan de afgelopen jaren flink gemoderniseerd. Onder andere met zeer betrouwbare radiocommunicatie tussen diverse medewerkers op en rond de baan zoals Marshalls, medisch personeel, brandweer en racecontrol.

Interesse? Neem dan contact met ons op via dit formulier