Als leverancier of inkoper in de AGF wil je resultaten van een kwaliteitscontrole op de juiste manier vastleggen. De keurmeester app van I-Fresh maakt dit mogelijk. Keurmeesters voeren gegevens gemakkelijk in via de tablet. En omdat de app is gekoppeld aan het achterliggende ERP-systeem, is er altijd real-time inzicht per artikel, partij, klant of leverancier.

Keurmeester app voor de AGF

De keurmeester selecteert de ontvangen (of te verzenden) aantallen en legt de resultaten van de kwaliteitscontroles vast via de tablet. De gegevens worden direct gekoppeld aan de juiste partij in het ERP-systeem. De app verkleint daarmee het gat tussen de vloer en het kantoor: er is direct inzicht in de juiste gegevens.

De resultaten kunnen worden vastgelegd op verschillende niveaus: per partij, ontvangst, verzending of productieorder. Daarnaast kunnen vereiste specificaties worden ingesteld per artikel, klant of leverancier. Dit verkleint de foutkans aanzienlijk.

De keurmeester app in de praktijk

Veiling Zaltbommel vernieuwde onlangs het hele ICT-systeem met de I-Fresh ERP-software voor de AGF, de telersportaal app en de keurmeester app van Axians. Zij merkten al snel de voordelen: in het verleden werkten zij met twee verschillende apps, nu is alles samengevoegd in één app. En deze is gekoppeld is aan de standaard kwaliteitscontrole module van I-Fresh, waardoor het werk een stuk efficiënter en transparanter is geworden.

I-Fresh ondersteunt alle werkprocessen

I-Fresh is de ERP totaaloplossing voor de AGF. Naast functionaliteiten als de keurmeester app, het telersportaal, en de standaard administratieve functionaliteiten, biedt het alles om de werkprocessen van AGF-bedrijven te ondersteunen. Lees direct de brochure om te ontdekken wat I-Fresh voor jouw bedrijf betekent. De voordelen van de keurmeester app voor kwaliteitscontrole op een rij:

  • Op verschillende niveaus specificaties inrichten
  • Werken met onder- en bovengrenzen, streefwaarden of aantal steekproeven
  • Registratie door de keurmeester via de app
  • Makkelijk informatie delen
  • Efficiëntere werkprocessen
  • Real-time inzicht in informatie
  • Verkleinde kans op fouten

Het uitbreiden van het ERP-systeem met verschillende, aanvullende apps zorgt voor een stabiel en overzichtelijke totaaloplossing, die aansluit op alle werkprocessen. Bij Axians hebben wij veel ervaring in de branche met het ondersteunen van AGF-bedrijven bij deze werkprocessen.

Chapeau!

Je weet nu welke kant je op wil, maar de vraag is: bij wie? Hieronder laten we onze klanten voor zichzelf spreken, zodat jij, je opties beter tegen elkaar kunt afwegen:

Business Applications Groot- & detailhandel

De moderne veiling met de I-Fresh totaaloplossing

Rens Muskens, manager Finance & IT bij Veiling Zaltbommel: "We waren op zoek naar een partij die bekend is met de AGF-handel en waarmee we een langetermijnrelatie aan konden gaan."
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Alle binnen- en buitenlandse werkprocessen in één systeem

Commercieel directeur van Q-Cape, Leo Stoker: “Voor we onze ERP software vernieuwden, werkten we met twee verschillende systemen. Dat was een inefficiënte situatie waarin het lastig was om in beide systemen hetzelfde beeld te krijgen.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Verpakker van spruiten kiest voor I-Fresh

Corstiaan Piek: “Veel bedrijven uit onze sector werken met Axians samen en Axians spreekt onze taal, dit geeft vertrouwen”.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Voorbereid op ERP implementatie dankzij proeftuin

Jan Bijleveld, directeur: “Door de implementatie van I-Fresh verwachten we dat er meer rust komt binnen de organisatie, doordat we processen beter onder controle hebben en minder brandjes hoeven te blussen. Dit levert een hoop tijdsbesparing op.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Optimaliseren van processen door inzet van I-Fresh

Mathieu Boots: “Doordat Gourmet flink is gegroeid worden onze processen steeds complexer. Met het nieuwe systeem kunnen we met dezelfde groep mensen een dubbele omzet aan.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Een enorme efficiencyslag met I-Fresh

Piet van Liere, directeur: “Doordat we zeer beperkt gebruik maken van maatwerk, kunnen we met I-Fresh in de toekomst eenvoudig upgraden naar de nieuwste Microsoft Dynamics versie."
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Grip op marges dankzij I-Fresh

Laurent Jurvillier, Directeur: “Axians kent onze branche en spreekt dezelfde taal als wij.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Als de basis goed staat, maak je een enorme efficiëntieslag

Dankzij automatisering kan het personeel zich bezighouden met belangrijke zaken. Als de basis goed staat maak je een enorme efficiëntieslag, die naar mijn idee nog in de gehele AGF-branche gemaakt kan worden…
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Bud Holland is verlost uit het spinnenweb van overtollig maatwerk

“Met het zicht op de toekomst is vernieuwing noodzakelijk. Wij groeien en dus onze techniek ook, met I-Fresh.”
Lees meer