Met onze scansoftware en magazijnsoftware voor de AGF, handel je orders efficiënt af. Het zorgt voor beter overzicht op inkomende en uitgaande producten, vermindering van de papierstroom en menselijke handelingen, en dus meer tijd en budget om te focussen op de groei van je werknemers en onderneming.

Altijd overzicht, op de vloer én op kantoor

De scan- en magazijnoplossing in onze I-Fresh software ondersteunt de logistieke processen in je bedrijf stevig. Door producten bij binnenkomst direct te scannen, werken kantoor en werkvloer efficiënter samen. In het magazijn of in de loods is inzicht op de te verwachte leveringen. Op kantoor op de beschikbare voorraad. En door de scanners te gebruiken met ompakken en order picken, blijft de informatie betrouwbaar en up-to-date.

Niet alleen het gebruik van scanners en scansoftware, ook het gebruik van schermen ondersteunt bij het juist verwerken van de informatie in AGF-bedrijven. Door schermen op zichtbare plekken in de loods of het magazijn te hangen, heeft iedereen overzicht op bijvoorbeeld te verwachte leveringen, uitgaande partijen of de locatie van bepaalde partijen. Onze software laat je tijdens het gehele proces, van binnenkomst tot ompakken en verzenden, de traceerbaarheid waarborgen. Eén van de belangrijkste onderdelen in de branche.

Ondersteuning voor bedrijven met meerdere magazijnen

Onze software gaat nog een stap verder. I-Fresh heeft namelijk een sterke warehouse management functionaliteit (WMS) waarmee je meerdere opslaglocaties en magazijnindelingen kunt aanmaken. Deze zijn vervolgens zichtbaar op smartphone, tablet en desktop. Verplaatsingen kun je direct digitaal vastleggen, en magazijnmedewerkers kun je sturen in de routing door het magazijn.

Onze scansoftware en magazijnsoftware voor de AGF-branche is slechts één voorbeeld van de vele functionaliteiten die I-Fresh bevat. I-Fresh, onze ERP totaaloplossing voor de AGF, werkt op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wil je alle kenmerken van onze oplossing lezen? Download dan de brochure hierboven.

De voordelen van de I-Fresh scan- en magazijnsoftware

De scan- en magazijnsoftware heeft een sterke ondersteunende functie op gebied van traceerbaarheid en het afhandelen van inkomende en uitgaande orders. Door het proces te automatiseren, verklein je de kans op fouten en blijft er meer tijd over om te besteden aan de groei van je werknemers en onderneming.

De voordelen van de scan- en magazijnoplossing op een rij:

 • Geautomatiseerde processen bij ontvangst, ompakken en verzenden
 • Vermindering papierstroom
 • Sneller met orderpicken
 • Kortere inwerktijd voor nieuw personeel
 • Minder handwerk en dus menselijke fouten
 • Sneller in voorraadcontrole en -telling
 • Mindere administratieve last
 • Beter inzicht in de actuele voorraad
 • Kortere lijnen tussen werkvloer en kantoor
 • Sterke warehouse management, ook indien je meerder locaties hebt
 • Visueel inzicht in de opslagplaats in het magazijn
 • Verplaatsingen binnen het magazijn vastleggen

Dit is natuurlijk maar een van de vele slimme functionaliteiten die in I-Fresh beschikbaar is. Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Download de brochure bovenstaand, of neem contact op!

Chapeau!

Je weet nu welke kant je op wil, maar de vraag is: bij wie? Hieronder laten we onze klanten voor zichzelf spreken, zodat jij, je opties beter tegen elkaar kunt afwegen:

I-Fresh AGF

Axians is de drijvende kracht achter RedStar 3.0

Axians is de drijvende kracht achter RedStar 3.0. Dit jaar viert tomatenspecialist RedStar haar 70-jarig bestaan. Uitgerekend tijdens dit jubileum wordt, na twee jaar hard zwoegen, het uitgekiende ERP-systeem ‘I-Fresh’ van Axians opgeleverd.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Tomatenspecialist Redstar plukt vruchten van digitalisering met I-Fresh ERP

'Het scheelt me zes uur per week aan administratieve rompslomp’, zegt een stralende Henri Lambriex, CEO van RedStar.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

De moderne veiling met de I-Fresh totaaloplossing

Rens Muskens, manager Finance & IT bij Veiling Zaltbommel: "We waren op zoek naar een partij die bekend is met de AGF-handel en waarmee we een langetermijnrelatie aan konden gaan."
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Alle binnen- en buitenlandse werkprocessen in één systeem

Commercieel directeur van Q-Cape, Leo Stoker: “Voor we onze ERP software vernieuwden, werkten we met twee verschillende systemen. Dat was een inefficiënte situatie waarin het lastig was om in beide systemen hetzelfde beeld te krijgen.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Verpakker van spruiten kiest voor I-Fresh

Corstiaan Piek: “Veel bedrijven uit onze sector werken met Axians samen en Axians spreekt onze taal, dit geeft vertrouwen”.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Voorbereid op ERP implementatie dankzij proeftuin

Jan Bijleveld, directeur: “Door de implementatie van I-Fresh verwachten we dat er meer rust komt binnen de organisatie, doordat we processen beter onder controle hebben en minder brandjes hoeven te blussen. Dit levert een hoop tijdsbesparing op.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Optimaliseren van processen door inzet van I-Fresh

Mathieu Boots: “Doordat Gourmet flink is gegroeid worden onze processen steeds complexer. Met het nieuwe systeem kunnen we met dezelfde groep mensen een dubbele omzet aan.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Een enorme efficiencyslag met I-Fresh

Piet van Liere, directeur: “Doordat we zeer beperkt gebruik maken van maatwerk, kunnen we met I-Fresh in de toekomst eenvoudig upgraden naar de nieuwste Microsoft Dynamics versie."
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Grip op marges dankzij I-Fresh

Laurent Jurvillier, Directeur: “Axians kent onze branche en spreekt dezelfde taal als wij.”
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Als de basis goed staat, maak je een enorme efficiëntieslag

Dankzij automatisering kan het personeel zich bezighouden met belangrijke zaken. Als de basis goed staat maak je een enorme efficiëntieslag, die naar mijn idee nog in de gehele AGF-branche gemaakt kan worden…
Lees meer