Wie is Axians? Dat is een brede vraag, maar laten we bij het begin beginnen. Wij, Axians, zijn de grootste Exact partner, met Gold status, van Nederland. Al sinds het ontstaan van Exact Synergy zijn wij als ERP leverancier van deze mooie oplossing in de markt actief. Dat deden wij niet altijd onder onze huidige vlag. Misschien ken je ons beter als Nobel of Pink Elephant, maar nu zijn we dus Axians. Hoewel de naam een aantal keer veranderd is, zijn we altijd blijven doen waar we goed in zijn: het ontzorgen van bedrijven met onze software oplossingen. Dit doen we dus met Exact als basis, maar we zorgen er vooral voor dat jij goed je werkt kunt doen.

Fikse tijdsbesparing dankzij een goede basis

Bij ons is het implementeren van software geen doel op zich. We snappen dat je geen zin hebt in stapels facturen op je bureau en je wilt ook niet lang bezig zijn met het boeken van je uren. Met onze slimme software zorgen we dat je tijd bespaart op dit soort administratieve taken. Zo kun jij jezelf richten op de zaken die er echt toe doen, zoals een glimlach creëren op het gezicht van je klanten of het omarmen van nieuwe kansen voor jouw organisatie.

360 graden inzicht met Axians

Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waarmee je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt, waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. We gebruiken hiervoor het ERP systeem van Exact – Exact Synergy & Globe – als basis. Dit systeem stelt jou in staat om efficiënter samen te werken om zo je ambities te realiseren.

Verdere automatisering met slimme add-ons en procesoplossingen

We hebben door de jaren heen verschillende add-ons en procesoplossingen ontworpen om Exact Synergy nóg flexibeler te maken. In samenwerking met onze klanten hebben we gekeken waar de basis van Exact nog versterkt kon worden en daar stappen in gezet. Zo weten we dat ze echt van toegevoegde waarde zijn in de praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de optimalisatie van HR- of facturatieprocessen, maar ook de sales en IT Servicemanagement processen hebben we onder de loep genomen! Allemaal om te zorgen dat het systeem onze klanten optimaal weet te ontzorgen. Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van de toekomst. Welk sausje je ook maar nodig hebt voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities.