Axians als Exact Partner

Fikse tijdsbesparing met geïntegreerde software

Al sinds de beginjaren van Exact Synergy zijn wij leverancier van dit flexibele systeem. Met onze slimme softwareoplossingen zorgen we dat:

  • Je tijd bespaart op administratieve taken. Zo kun jij jezelf richten op de zaken die er echt toe doen, zoals een glimlach creëren op het gezicht van je klanten of het omarmen van nieuwe kansen voor jouw organisatie.  
  • We jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen, wij implementeren extra modules binnen Exact Synergy waarmee je écht efficiënt kan samenwerken.
  • Je geen aparte systemen voor sales, HR en services meer hebt: alles vindt plaats in één systeem. 
  • Je altijd inzicht hebt in wat je collega’s bezighoudt, waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 
  • Je 360 graden inzicht hebt, dat is onze visie. We gebruiken hiervoor het ERP systeem van Exact – Exact Synergy & Globe – als basis.

Waarom Axians als Exact partner

Als Exact partner leveren wij hoogwaardige oplossingen voor het optimaliseren van processen bij mkb en grotere bedrijven. Van processen van hele afdelingen die efficiënter ingestoken kunnen worden tot extra functionaliteiten in de vorm van de digitale handtekening of het automatisch invullen van KvK gegevens op de relatiekaart. Met onze jarenlange kennis en ervaring hebben we veel aanvullende functionaliteiten ontwikkeld en zijn wij een betrouwbare kennispartner voor meer dan 200 bedrijven. Onze oplossingen zijn gebaseerd op best practices bij onze relaties, maar wij begrijpen als geen ander dat niet iedere organisatie dezelfde processen heeft. Onze software is daarom flexibel in te richten naar jouw wensen, zodat je nooit compromissen hoeft te sluiten.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over wat Exact voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

In 9 stappen voorbereid op een ERP implementatieZoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk. Dat gaat zeker ook op voor een ERP implementatie. Als ervaren kennispartner vertellen we je in 9 stappen hoe jij jezelf én de organisatie goed kan voorbereiden!Download de whitepaper