Neem contact op
Bel mij terug

Business Intelligence

Met de inzet van business intelligence beschikt iedereen binnen uw organisatie op het juiste moment, over de juiste informatie. Informatie die eenvoudig toegankelijk is en een medewerker in staat stelt om op basis van betrouwbare en actuele informatie, snel de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Door met business intelligence optimaal gebruik te maken van deze informatie gaat uw organisatie beter presteren en bent u in staat om minder kosten en meer winst te realiseren.

Voordelen van Business Intelligence

  • Neem beslissingen op basis van betrouwbare en actuele informatie
  • Belangrijkste informatie direct beschikbaar voor iedereen in uw organisatie
  • Visualiseer informatie met dashboards en scorecards
  • Ontlast IT met Self Service Business Intelligence
  • Maak prestaties van uw organisatie inzichtelijk
  • Betere bedrijfsprestaties; minder kosten, meer omzet

Whitepaper Business Intelligence

Haal meer uit BI voor betere business beslissingen

In de Business Intelligence whitepaper bespreken we aan de hand van de BI Maturity Ladder het groeipad dat organisaties kunnen doorlopen om het maximale uit hun BI-omgeving te halen. We geven antwoord op vragen als:

  • Hoe te starten met Business Intelligence?
  • Waar staat u op de BI Maturity Ladder met uw BI-omgeving?
  • Hoe haal ik meer uit mijn BI omgeving?
  • Hoe pas ik Self Service BI en Dashboarding toe binnen mijn organisatie?

Whitepaper Business Intelligence

Vraag whitepaper aan

Business Intelligence software

Door met business intelligence software de data in uw organisatie op een slimme manier te analyseren en presenteren, bent u in staat om op basis van deze informatie betere beslissingen te nemen. Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zijn wij in staat om organisaties van elke omvang te ondersteunen bij hun business intelligence uitdagingen. Samen met u kijken we welke business intelligence software het best bij uw organisatie past. Van selectie en implementatie tot aan training en support, Axians biedt organisatorische, functionele én technische ondersteuning om echt verder te komen met business intelligence.

IBM Cognos Analytics    Microsoft Power BI    Watson Analytics    SAP    Qlik

 

Microsoft Power BI screen

Blog: IBM Cognos als Self Service BI Tool

IBM Cognos is een krachtige Business Intelligence (BI) tool voor het maken van standaardrapportages en dashboards. Dat IBM Cognos ook zeer goed te gebruiken is voor Self Service BI en op mobiele devices is over het algemeen minder bekend. Voor organisaties die gebruik maken van IBM Cognos is het dus tijd om daar op in te haken. In deze blog gaan we dieper in op de mogelijkheden van IBM Cognos als Self Service BI tool.

Lees meer

Cognos Analytics

BI Quick Scan

De BI Quick Scan biedt u in korte tijd compleet inzicht in de kwaliteit, de actualiteit en betrouwbaarheid van uw huidige managementinformatie-omgeving. Een kort en krachtig handvat met een persoonlijk gepresenteerd advies. Zo laat u uw managementinformatiesysteem optimaal aansluiten bij uw huidige en toekomstige informatiebehoefte.

Lees meer

BI QuickStarts

Met de BI QuickStarts van Axians kunt u op zeer gebruiksvriendelijke wijze binnen enkele seconden zelf een grote verscheidenheid aan overzichten genereren.

Met handige templates maakt u zelf dashboards, analyses, rapportages en intuïtieve visualisaties. Zo krijgt u snel antwoord op uw vragen en kunt u betere beslissingen nemen. Omdat de BI QuickStarts werken met gevalideerde data uit uw bronsysteem weet u zeker dat uw rapportages juist zijn. Dat is business intelligence zoals het bedoeld is!

Lees meer

Referentie: Carante Groep

“We gebruiken op verschillende gebieden kwaliteitsindicatoren, bijvoorbeeld voor ziekteverzuim of klanttevredenheid. Zo zijn we in staat om op basis van die KPI’s het proces adequaat te volgen en waar nodig bij te sturen.”
Joris van Wijngaarden, Financiën, Informatisering & Automatisering

Lees meer

Carante Groep logo 300px

Whitepaper Business IntelligenceBest-practises om het maximale uit BI te halen.Vraag aan