Multicloud is je nieuwe Datacenter

08-07-2019 | Geschreven door Steven de Windt

Traditionele datacenters transformeren naar een Software Defined Data Center, waarin beheertaken geautomatiseerd worden uitgevoerd en IT-aanvragen van gebruikers via een Self Service Portal worden ingediend. De gebruikte processen, technologieën en tooling worden daarmee sterk vereenvoudigd en steeds intelligenter. Maar hoe groei je hier naartoe?

Lees meer

Versimpel jouw IT infrastructuur met Cisco Hyperflex

24-01-2019 | Artikel

Veel organisaties hebben een aparte server-, storage- en netwerkomgeving waarin IT-workloads en applicaties draaien. Door digitalisering het toenemende aantal bedrijfsapplicaties in een gemiddelde organisatie wordt de vraag naar IT-capaciteit steeds groter. Denk hierbij aan CRM-webapplicaties maar ook ondersteunende applicaties voor medewerkers die buiten kantoor werken tot zelf de gehele IT-omgeving van een branche office. Deze groeiende vraag brengt uitdagingen met zich mee.

Lees meer

Een wereld te winnen met het optimaliseren van jouw data

22-08-2018 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Organisaties anno 2018 hebben meer dan ooit te maken met een enorme groei in data. De dataset van organisaties verdubbelt in sommige gevallen zelfs jaarlijks. Dit zorgt binnen veel IT-organisaties voor de nodige problemen. Hoe kunnen we deze zogenaamde dataexplosie beheersbaar opvangen en ondersteunen?

Lees meer

AxiansCloud: how they do it!

15-03-2017 | Geschreven door Michel van Leeuwen

Hoe ga je om met een wildgroei van Virtuele Machines (VM’s) van onder andere de test- en ontwikkelomgeving binnen je eigen Private Cloud? Lees hier hoe je organisatie de gebruikerstevredenheid van medewerkers kan verhogen en hoe je eenvoudig een hybride omgeving creëert.

Lees meer

GDPR positief: haal meer waarde uit uw data

08-03-2017 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Tijdens gesprekken met diverse organisaties in de laatste maanden merk ik dat er om uiteenlopende redenen nog weinig activiteiten worden ondernomen in de richting van GDPR. Dit snap ik wel, het lijkt ook nog ver weg, maar mijn observatie is dat dit ook veelal te maken heeft met de onduidelijkheid over de exacte impact van deze wet op de organisatie. Daarom is het vaak lastig is om een goed vertrekpunt te bepalen voor het implementeren van deze wet.

Mijn advies: begin bij de basis!

Lees meer
1 2 3 ...