ERP, de kunst van het weglaten

23-03-2017 | Geschreven door Sander Dik

Er zullen mensen en bedrijven zijn die ERP systemen als complex ervaren. Soms is dat inderdaad het geval. De oplossing hiervoor kan heel simpel zijn, juist door de kunst van het weglaten.

Lees meer

Digitaal flexibel met een passende cloudstrategie

21-03-2017 | Artikel

Een cloudstrategie helpt je organisatie bij de invulling van tactische bedrijfskeuzes. Kies voor een gefaseerde aanpak, denk integraal na over security, zet de gebruiker centraal en maak de digitale werkomgeving eenvoudig. Lees hoe o.a. gemeente Utrecht en PSV dit doen!

Lees meer

AxiansCloud: how they do it!

15-03-2017 | Geschreven door Michel van Leeuwen

Hoe ga je om met een wildgroei van Virtuele Machines (VM’s) van onder andere de test- en ontwikkelomgeving binnen je eigen Private Cloud? Lees hier hoe je organisatie de gebruikerstevredenheid van medewerkers kan verhogen en hoe je eenvoudig een hybride omgeving creëert.

Lees meer

GDPR positief: haal meer waarde uit uw data

08-03-2017 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Tijdens gesprekken met diverse organisaties in de laatste maanden merk ik dat er om uiteenlopende redenen nog weinig activiteiten worden ondernomen in de richting van GDPR. Dit snap ik wel, het lijkt ook nog ver weg, maar mijn observatie is dat dit ook veelal te maken heeft met de onduidelijkheid over de exacte impact van deze wet op de organisatie. Daarom is het vaak lastig is om een goed vertrekpunt te bepalen voor het implementeren van deze wet.

Mijn advies: begin bij de basis!

Lees meer
1 2 3 ...