Is de weg naar GDPR compliance écht zo lang?

17-05-2018 | Artikel

Mr. Ad Schaafsma ((Jurist, CDPO en Security Consultant) gaat in op de belangrijkste uitgangspunten van de GDPR, zoals de uitbreiding van de rechten van de betrokkene en je ‘toonplicht’ compliant te zijn.

Lees meer

In 3 stappen naar volwassen datamanagement

03-05-2018 | Artikel

Het datamanagement maturity model van Axians helpt om in 3 stappen – Inzicht, Controle, Verantwoording – tot een geoptimaliseerde data omgeving te komen en de waarde in je data te verzilveren.

Lees meer

Strategische innovatie

26-04-2018 | Artikel

Innovatie wordt in het bedrijfsleven vaak alleen gezien als productinnovatie of procesinnovatie. Terwijl het veel verder kan gaan dan dat. 'We spreken van strategische innovatie als het complete business model wordt veranderd', aldus Ron Meyer, Professor of Strategic Leadership bij...

Lees meer

De ontwikkelingen in automotive gaan snel! Houdt u het nog bij?

12-04-2018 | Geschreven door Ad Schevers

Auto’s worden meer en meer rijdende computers. Die trend is al jaren aan de gang. De komst van de connected car en de elektrische auto zetten daarin de volgende stap. Automonteurs worden ICT-specialisten die op afstand de auto’s van hun klanten kunnen monitoren en zelfs repareren. Dealerbedrijven moeten nu op die nieuwe toekomst inspelen om straks niet buiten de boot te vallen. Wat is uw toekomstige rol als autodealer en welke technologie ondersteunt u daarbij?

Lees meer
1 2 3 ...