Kwaliteitsmanagement als partner voor de business

18-05-2020 | Artikel

De afdeling Quality & Risk had lang een imago van grijze muizen die in een donker kamertje beleidsstukken schrijven maar dit beeld van kwaliteitsmanagement is inmiddels achterhaald. Certificeringen en assurance-verklaringen zijn een hygiënefactor geworden, een basisvoorwaarde om business te kunnen doen.

Lees meer

10 keer sneller brondata inladen met TimeXtender

08-05-2020 | Geschreven door Wahyudi Vermeulen

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en low-code kenmerken het onderscheidend karakter van TimeXtender Axians helpt met TimeXtender bedrijven om hun data-omgeving te professionaliseren zonder hierbij afhankelijk te zijn van leveranciers. Wahyudi Vermeulen, Business Intelligence Consultant & TimeXtender Lead bij Axians legt uit wat...

Lees meer

Je Excelrapportages binnen enkele klikken klaar voor P&C

08-05-2020 | Geschreven door Niels Wesselink

Vaak is het zo dat het Planning & Control proces bestaat uit het heen en weer zenden van Excelsheets vanuit verschillende afdelingen. Vervolgens worden deze sheets samengevoegd om zo tot een geconsolideerd overzicht te komen. Dit (vaak maandelijkse) proces is een ergernis voor veel organisaties. De cijfers zijn niet altijd betrouwbaar, er zijn verschillende waarheden, de foutgevoeligheid is groot en er is slecht overzicht vanuit het management. 

Lees meer
1 2 3 ...