Tik tak, tik tak: de e-facturatieklok tikt!

12-02-2019 | Geschreven door Hans Swinkels

Op 18 april is het zover: alle overheidsinstanties, andere aanbestedende diensten en speciale sectororganisaties mogen vanaf die datum alleen nog maar e-facturen accepteren. Als je zaken doet met deze instanties, is de kans groot dat je inmiddels bent geïnformeerd door je overheidsrelaties dat je vanaf 18 april voortaan e-facturen moet versturen. En daar heb je speciale software voor nodig.

Lees meer

Help… De logistiek staat op zijn kop!

30-01-2019 | Geschreven door Yvo Lanting

De consument vraagt en het bedrijfsleven reageert. En dit steeds sneller. Maar hoe dóen al die logistieke bedrijven dit toch? Het vraagt nogal wat van je bedrijfsvoering en van de systemen die je gebruikt. Hoe overleef jij in de snelheidswedloop?

Lees meer

Versimpel jouw IT infrastructuur met Cisco Hyperflex

24-01-2019 | Artikel

Veel organisaties hebben een aparte server-, storage- en netwerkomgeving waarin IT-workloads en applicaties draaien. Door digitalisering het toenemende aantal bedrijfsapplicaties in een gemiddelde organisatie wordt de vraag naar IT-capaciteit steeds groter. Denk hierbij aan CRM-webapplicaties maar ook ondersteunende applicaties voor medewerkers die buiten kantoor werken tot zelf de gehele IT-omgeving van een branche office. Deze groeiende vraag brengt uitdagingen met zich mee.

Lees meer

Zo word je Lean in je productieproces

10-12-2018 | Geschreven door Yvo Lanting

Je maakt gebruik van de slimste technologieën, zet de nieuwste machines in en haalt de beste, meest gedreven mensen in huis. In de markt van vandaag is efficiëntie namelijk het spreekwoordelijke toverwoord. Een van de manieren om een efficiency-slag te maken, is door de Lean methodiek te omarmen. In dit blog deel ik mijn visie op hoe Lean zijn zich uit in productie.

Lees meer
1 2 3 ...