Bekijk nu de laatste trends in Datacenter infrastructure automation!

07-06-2017 | Artikel

Ben jij benieuwd of alle storage naar flash gaat? Hoe zien belangrijke partijen zoals Cisco en NetApp de ontwikkelingen op het gebied van HyperConverged? Wat is laatste stand van zaken rondom FlexPod en hoe log je in het virtuele DC daarvan in? CTO Erik Lenten en Solutions Architect Datacenter Steven de Windt gaan in 12 vlogs op zoek naar het antwoord op hun vragen.

Lees meer

Multiservice netwerken en MPLS: welke meerwaarde kunnen ze bieden?

30-05-2017 | Geschreven door Rudy Bril

Er is een snel toenemende vraag naar breedbandige verbindingen. En die term ‘breedbandig’ is ook nog eens aan inflatie onderhevig. Wat nog niet zo gek lang geleden een paar Mbit ADSL was, moet in de ogen van steeds meer gebruikers nu 50 Mbit of meer zijn om ‘breedbandig’ te mogen heten. Hiervoor zijn glasvezelverbindingen nodig.

Lees meer

Haal meer waarde uit je data met behulp van Axians Datataxatie

23-05-2017 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Data is naast personeel, gebouwen en machines een cruciale productiefactor geworden. Veel organisaties realiseren zich dat inmiddels wel. Transformeren naar een ‘data driven’ organisatie wordt een belangrijke doelstelling, net als meer inzicht in die data zodat je daar waardevolle informatie uit kunt halen.

Lees meer
1 2 3 ...