Werken vanuit huis, hoe doe je dat veilig?

31-03-2020 | Geschreven door Ad Schaafsma

Nu we allemaal grotendeels vanuit huis werken worden en flink wat consessies gedaan ten aanzien van cyber security. Als je thuis werkt is het namelijk makkelijk om een compromis te sluiten met betrekking tot de veiligheid van jouw werkwijze. Dat kan voor flink wat problemen zorgen. Wij hebben daarom de belangrijkste richtlijnen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Innoveren kun je niet alleen

27-02-2020 | Artikel

In deze blog blikken we terug op de Axians klantendag 'Innovations to Success'. AVR, DVNutrition en Gelre Ziekenhuizen bespreken hoe technologie slechts een enabler is, een randvoorwaarde om businessdoelen te bereiken.

Lees meer

Internet of Things versnelt inzicht en innovatie

26-02-2020 | Geschreven door Raymond Janssen

Objecten, apparaten, machines en gebouwen hebben allemaal data in zich die belangrijk zijn voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Internet of Things (IoT) biedt de mogelijkheid om deze data te genereren, op afstand uit te lezen en erop bij te sturen.

Lees meer

Industrie 4.0: Ready, Set, DATA!

26-02-2020 | Geschreven door Edwin Bastings

Machines en processen staan steeds meer in contact met informatie- en communicatietechnologie. Dankzij Internet of Things, de ontwikkeling van sensoren en cloud computing kunnen we spreken van een zogenaamde vierde Industriële Revolutie.

Lees meer
1 2 3 ...