Security inzicht in vier stappen

03-07-2018 | Artikel

We hebben aan onze SOC analisten gevraagd uitleg te geven over deze vier gebieden: Assets, Vulnerabilities, Intrusion Detection en Logging/Auditting.

Lees meer

Fri-Jado Machine as a Service

15-06-2018 | Artikel

Axians heeft speciaal voor de machinebouwers een service geïntroduceerd, genaamd Machine as a Service. Hierbij kunnen machines van klanten van de OEM-er op afstand worden uitgelezen en voorzien worden van software-updates en nieuwe recepten. Eén van de eerste klanten die hiermee aan de slag gaat is Fri-Jado.

Lees meer

Datacenter hardware vernieuwen of migreren naar Microsoft Azure?

07-06-2018 | Artikel

Is Azure boven eigen hardware verkiezen een goede keuze? Met welke kosten moet ik rekening houden op basis van mijn infrastructuur? Is mijn data in Azure zetten wel veilig? Axians helpt in het maken van het ontwerp en geeft inzicht in wat er bij zo'n migratie komt kijken. Ook na de migratie blijven we betrokken.

Lees meer

Optimale bereikbaarheid met een flexibele en schaalbare clouddienst

04-06-2018 | Artikel

Er is veel technische kennis nodig van zowel oude als nieuwe communicatiekanalen om te komen tot een succesvolle inrichting. De stap naar een functionele inrichting, die aansluit op de wens van de business en die door gebruikers wordt geadopteerd, is vaak erg groot en complex. Dan kan het fijn zijn om de regie te hebben over de bereikbaarheid van je organisatie, zonder bezig te hoeven zijn met techniek.

Lees meer

Big data is een strategische keuze

31-05-2018 | Artikel

Pluryn ondersteunt mensen met een complexe zorgvraag. Om cliënten op maat te helpen, benutten ze de nieuwste technologieën. Momenteel onderzoekt Pluryn de kansen van big data. Maar kijkt daarbij wel altijd naar de toepasbaarheid in de zorg voor cliënten of de bedrijfsvoering. Omdat de eindbestemming niet bekend is, benadert Pluryn dit traject als een reis. 'Investeren in big data is vooralsnog investeren in onzekerheid, omdat de exacte impact onduidelijk is', aldus Thomas Geelkerken, Informatiemanager bij Pluryn.

Lees meer
1 2 3 ...