Het netwerk dat je begrijpt!

05-10-2017 | Geschreven door Edwin Kanis

Zou het niet fantastisch zijn als je fysieke netwerk vanuit één punt gestuurd kan worden, wereldwijd tot in grote hoeveelheden? Als je netwerk leert van de opdrachten die jij geeft, precies doet wat je nodig hebt om altijd snel, beschikbaar en veilig te zijn voor elk type device of gebruiker? En als het zo ver gaat dat het aanvoelt wat er nodig is om dit te bereiken? Het kan nu!

Lees meer

Cryptolocker: van angst naar antivirus

27-09-2017 | Geschreven door Kelly Brunninkhuis

Virussen: een grote angst voor de gemiddelde computergebruiker. Virussen muteren en de versies worden steeds complexer. Neem de cryptolocker: een hardnekkig virus dat alle bestanden op een computer versleutelt. De sleutel? Daar hangt een stevig prijskaartje aan.

Lees meer

Security of Things: waar staan we nu en hoe zet je IoT veilig in?

06-09-2017 | Geschreven door Johan van den Heuvel

Als iemand mij een jaar of tien geleden had verteld dat hij mijn mobiele telefoon zou kunnen hacken en met deze gegevens toegang tot en zelfs besturing (!) van mijn auto zou kunnen krijgen, dan had ik hem verteld dat hij teveel spionagefilms had gezien. Vandaag de dag is dit scenario echter pure realiteit. Welkom in het tijdperk van ‘Internet of Things’!

Lees meer

Van correctief onderhoud naar predictive maintenance

01-09-2017 | Artikel

De Nederlandse industriesector is sterk in ontwikkeling. De combinatie van hoogwaardige kennis, goed onderwijs en een gunstig investeringsklimaat draagt bij aan een grote innovatiekracht. Deze beweging zorgt voor vooruitgang, maar ook voor meer druk op het productieproces. Alles moet sneller, efficiënter en goedkoper. Met de juiste onderhoudsmethode zorgt u ervoor dat het proces onverminderd door blijft gaan.

Lees meer
1 2 3 ...