Better together in cloud sourcing: reis naar optimale service-integratie

24-02-2017 | Geschreven door Erik Lenten

De eigen IT-infrastructuur beheren wordt steeds lastiger door technologische ontwikkelingen en veranderende wetgeving. Is basis IT-diensten outsourcen een goede stap? Solvinity en Axians bedachten een uniek concept waarbij de volledige IT-outsourcing geïntegreerd wordt aangeboden. Alles vanuit één servicegedachte, om direct te kunnen profiteren van de nieuwste technologie en software.

Lees meer

Elektronisch aangifte doen met ERP

23-02-2017 | Geschreven door Sander Bruring

De belastingdienst, leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker.
Waarschijnlijk de meest bekende (en gehate) spreuk van Nederland, maar zeg nu eens eerlijk, wat is er nu makkelijker dan je aangifte elektronisch versturen? Zelf doen we het al jaren als het weer de tijd van het jaar is. Even inloggen, al je gegevens controleren, versturen en je ontvangt direct een ontvangstbevestiging.

Lees meer

WiFi Location Based Services: haal meer uit je draadloze netwerk!

22-02-2017 | Geschreven door Marco Schalkx

Hoe gebruik je het draadloos netwerk om de bezetting van ruimtes in een gebouw te bepalen? Lone Rooftop en Axians laten zien hoe een Facilitair Manager dankzij deze informatie de schoonmaak van het gebouw beter kan plannen, roostermakers van universiteiten een betere planning van collegezalen maken en medewerkers makkelijk een vrije flexplek in het gebouw vinden.

Lees meer

Axians en Thialf; de ultieme tijdsrit

15-02-2017 | Geschreven door Koen de Boer

In het nieuwe Thialf is een geheel nieuwe netwerkinfrastructuur aangelegd die klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Het gaat hier om zowel een “wired” als “wireless” netwerkinfrastructuur.

Lees meer
1 2 3 ...