Digital Network Architecture

08-12-2017 | Geschreven door Dirk Smit

Digitalisering wordt gevoed door belangrijke technologische trends: mobility, IoT en cloud computing. Het netwerk van de toekomst zorgt voor een netwerk dat continu veilig, beschikbaar, complient is en in staat is om on-demand benodigde aanpassingen naadloos op het netwerk toe te passen. Cisco heeft met haar Software Defined Network benadering (SDA) een nieuwe weg ingeslagen die het traditionele netwerk design grensverleggend wijzigt. Hoe werkt dit nu precies?

Lees meer

Kerst in het magazijn

07-12-2017 | Geschreven door Joost Arnold

Ziet u, in die vreemde dagen tussen kerst en oudjaar, de plastic kerstboom in het magazijn vaker dan de mooie boom in uw woonkamer? Dan wordt het tijd voor verandering! De tijd om die verandering door te voeren is nu, zodat u vanaf volgend jaar kunt genieten van de leukere en belangrijkere dingen in het leven.

Lees meer

Hoe u uw klant tot koning kroont

30-11-2017 | Geschreven door Peter van Duijnhoven, Manager Support & Beheer

De markt van vandaag kenmerkt zich door grote concurrentiedruk en een sterke focus op de klantvraag. De macht ligt al lange tijd bij de afnemer en zal daar waarschijnlijk blijven. Daarbij komt bovendien het feit dat klanten niet langer loyaal zijn aan één bedrijf. Biedt uw concurrent een beter product of een betere prijs, dan is de kans groot dat de klant niet (meer) voor u kiest. En geef hem eens ongelijk: we doen het allemaal. Maar wat doet u als uw product of prijs al goed is? Hoe onderscheidt u zich dan van de concurrentie? Het antwoord is simpel: kroon uw klant tot koning en richt u op een goede service

Lees meer

Cisco ISE: veiligheid zonder zorgen!

28-11-2017 | Geschreven door Phriso Haaring

“Wat is de tijd snel gegaan!” Hoe vaak horen we deze uitspraak niet om ons heen? Beginnend aan dit blog realiseer ik me dat het alweer vijf jaar geleden is dat Cisco op de markt kwam met de Cisco Identity Service Engine, afgekort ISE. Het heeft ons veel goeds gebracht en toch kan het nog beter. Hoe, vraag je je af? Lees dan snel verder.

Lees meer

Digitaliseren doen we allemaal, zo ook de overheid

10-11-2017 | Geschreven door Jasper Dieters

De samenleving digitaliseert – en dat in rap tempo. Datzelfde geldt voor de overheid. Papieren brieven van de Rijksoverheid aan ‘de gewone burger’ worden sinds vorig jaar al tot een minimum beperkt; deze kunnen we tegenwoordig online raadplegen. De next step in de digitaliseringsslag van de Rijksoverheid is digitaal factureren: sinds 1 januari 2017 is dit voor nieuwe leveranciers zelfs verplicht! Maar wat houdt dit nu eigenlijk in?

Lees meer
1 2 3 ...