Microsoft Dynamics NAV voor de AGF

I-Fresh is dé standaard oplossing voor bedrijfsautomatisering in de AGF-sector. Dankzij de jarenlange ervaring binnen deze sector is Axians gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en de daarbij behorende informatiestromen. Al deze kennis zit verwerkt in I-Fresh: het standaard ERP systeem voor de AGF-sector gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Volledig aan te passen aan uw werkwijze

Dankzij onze kennis in de AGF-sector is ERP-software (bedrijfsautomatiseringsoplossing) ontwikkeld die naadloos aansluit bij de behoeften van deze branche. Branche specifieke functionaliteiten waaronder Fustadministratie en Partijtracering zijn enkele voorbeelden van een veel breder scala aan oplossingen. Al deze functionaliteiten zijn naadloos met elkaar geïntegreerd.

Dankzij het configureerbare karakter van I-Fresh is het mogelijk om functionaliteiten volledig aan te passen naar uw werkwijze. Dit alles binnen een standaard ERP-systeem. Zo sluit uw automatiseringssoftware volledig aan op uw werkwijze, zonder dat er sprake is van maatwerk.

Totaaloplossing voor de AGF

I-Fresh een totaaloplossing voor datgene wat u nodig heeft. Naast de standaard functionaliteiten voor de financiële administratie, inkoop- en verkoopprocessen en productieprocessen, zijn in Microsoft Dynamics NAV voor de AGF functionaliteiten opgenomen welke kenmerkend zijn voor de AGF-sector. Hierbij valt onder meer te denken aan de registratie en verwerking van:

•    In- en verkoopcontracten
•    Kwaliteitscontrole
•    Partijtracering
•    Fustadministratie
•    Bonusafspraken
•    Verkoopadviesprijzen
•    Eindafrekeningen
•    Tarreren
•    Prijscalculatie

Als gevolg van veranderingen in de markt en weten regelgeving is de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten een continue proces. Al deze nieuwe functionaliteiten worden ook aan u beschikbaar gesteld. Op die manier kunnen u en uw medewerkers zich volop concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming, gesteund door een up-to-date automatiseringsoplossing.

Betrouwbare en flexibile basis voor groei

Dankzij de modulaire opbouw van I-Fresh beschikt u over de mogelijkheid om functionaliteiten los van elkaar te gebruiken. Hierdoor hoeft u enkel te investeren in datgene wat u nodig heeft. Bij de toekomstige behoefte van meer functionaliteit kan dit aanvullend geïmplementeerd worden. Dit zonder dat de integratie met overige functionaliteiten verloren gaat. Kortom, I-Fresh groeit mee met uw organisatie en biedt u datgene wat u nodig heeft.

Dankzij de ingebouwde analysemogelijkheden verkrijgt u op een eenvoudige en snelle manier inzicht in de actuele situatie van processen binnen uw onderneming. Daarnaast kunnen uw medewerkers vanuit een iedere locatie snel de details van transacties, klantgegevens en historie opvragen. Ook heeft u real-time inzicht in uw beschikbare voorraad. Op die manier hebben u en uw medewerkers snel inzicht in bedrijfskritische processen. Belangrijke informatie kunt u afdrukken op een van de vele standaard rapporten binnen I-Fresh. I-Fresh voldoet aan de uitgebreide eisen van Microsoft en is CFMD gecertificeerd. Updates van Microsoft worden verwerkt in I-Fresh waardoor u gewaarborgd bent van continuïteit en de allernieuwste functionaliteiten.

Volledig geïntegreerd met andere Microsoft applicaties

Een keuze voor I-Fresh betekent een keuze voor een standaard totaaloplossing. Deze totaaloplossing is volledig geïntegreerd met andere Microsoft applicaties waaronder Office 365, Dynamics CRM en SharePoint. Ook EDI oplossingen en Business Intelligence oplossingen zijn standaard beschikbaar binnen I-Fresh.