Real time inzichten

SAP HANA is het databaseplatform van SAP waarmee het mogelijk is om in realtime inzichten te krijgen in de bedrijfsvoering en sneller beslissingen te kunnen nemen.

Met SAP HANA kan rechtstreeks op actuele bedrijfsgegevens worden gerapporteerd, zonder tussenkomst van een data warehouse, zodat realtime inzichten kunnen worden verkregen en de bedrijfsprocessen op elk moment kunnen worden bijgestuurd. SAP HANA werkt o.a. hiervoor nauw samen met rapportage- en analyse tooling van SAP zoals BusinessObjects en SAP Analytics Cloud.

Door gebruik te maken van slimme technieken zoals hoge compressie, column-stores en In-Memory dataverwerking kunnen grote hoeveelheden gegevens razendsnel worden verwerkt.

SAP HANA wordt veel gebruikt bij grote multinationals maar ook voor het MKB is SAP HANA een uitermate geschikt platform om de bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.

Referentiecase

SAP HANA helpt Hoogvliet laagste prijs garantie waar te maken

Supermarkt Hoogvliet maakt in SAP HANA meer dan 700.000 voorspellingen per dag, om de kosten laag te houden en de laagste prijs garantie voor klanten waar te maken. Lees er alles over in dit interview.

LEES DE REFERENTIECASE

Gerelateerde producten

SAP Data Services

SAP Data Services is een ETL (Extract, Transform en Load) tool dat een alles-in-een oplossing biedt voor gegevensintegratie, gegevenskwaliteit en gegevensprofilering om gegevens vanuit een gegevensbron te laden naar een doel-database of een datawarehouse. De software verbetert de kwaliteit van gegevens van de gehele onderneming. Als onderdeel van de informatiemanagementlaag van het Business Technology Platform van SAP levert het betrouwbare, relevante en tijdige informatie om betere bedrijfsresultaten te behalen.

Lees meer hierover in de  SAP Solution Brief over SAP Data Services die je hier kunt downloaden.

SAP IQ database

SAP IQ is geoptimaliseerd voor alle Business Intelligence, Data Integration & Big Data-technologieën. En speciaal ontworpen voor het ondersteunen van bedrijfskritische Business Intelligence en Data Warehouse toepassingen, in combinatie met analyse- en rapportage-oplossingen zoals SAP BO Platform. De kolom-georiënteerde en grid-gebaseerde architectuur en gepatenteerde data-compressie en indexering technologie bieden de hoogste prestatieniveaus en helpen je het maximale te halen uit de beschikbare resources.

Lees meer hierover in de  SAP Solution Brief over SAP IQ database die je hier kunt downloaden.

Aanvullende dienst rondom SAP HANA

BI Servicedesk

Heb je SAP HANA, of voor een van de andere gerelateerde producten, licenties aangeschaft via Axians? Dan heb je sowieso recht op standaard support. Naast het beantwoorden van vragen of het oplossen van incidenten, worden vanuit de BI Servicedesk diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo houden zij alle ontwikkelingen van SAP HANA voor je bij en testen zij nieuw opgeleverde patches en updates. Naast standaard support kun je kiezen voor maatwerk support via een Service Level Agreement (SLA).

MEER WETEN

Download hier de SAP Solution Brief over SAP HANA

In dit document lees je alles over de mogelijkheden en voordelen van SAP HANA

Meer informatie?

Wil je meer weten over SAP HANA en wat de toegevoegde waarde hiervan binnen jouw organisatie kan zijn? Een afspraak maken of een demonstratie aanvragen?

Neem dan contact met ons via info.bi.nl@axians.com of telefoonnummer 088 – 597 55 00. We helpen je graag!