Wij zijn niet voor niets premier partner van IBM. Onze jarenlange ervaring met de analytics en informatiemanagement producten van IBM staat garant voor succesvolle business intelligence oplossingen. Wij werken al jarenlang nauw samen met IBM.

Als het gaat om IBM’s oplossingen voor het financiële domein zijn wij de onbetwiste expert in de Benelux. Of je nu losse IBM producten gebruikt of je volledige informatiearchitectuur met IBM oplossingen invult, Axians helpt je graag om het maximale uit je data te halen.

IBM Cognos

Binnen Axians houdt een grote groep van consultants zich specifiek bezig met de oplossingen van IBM. Zowel voor data discovery en analytics als voor datamanagement en governance. Zij hebben al bij vele bedrijven analyse en rapportage oplossingen gerealiseerd met  Cognos Business Intelligence.

Ook hebben zij ervaring met IBM SPSS voor complexe predictive analytics toepassingen die bedrijven helpen niet alleen naar vandaag te kijken maar ook voorspellende trends te ontdekken in hun data. Axians is bovendien de meest ervaren partij in de Benelux als het gaat om Cognos Controller, Cognos TM1 en Cognos Disclosure Management. Onze consultants hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend in het financiële domein en combineren dat met een gedegen IT-kennis.

InfoSphere

Ook voor data warehousing en data governance oplossingen op basis van IBM producten is Axians de aangewezen partner. Van InfoSphere Datastage voor het integreren van al je big data bronnen tot de inzet van PureData (voorheen Netezza) om al die data snel te kunnen doorzoeken en analyseren. Het IBM InfoSphere Platform biedt bovendien uitgebreide mogelijkheden om op een structurele manier data governance te implementeren, zodat je altijd over betrouwbare en herleidbare informatie beschikt.

IBM Watson

IBM investeert enorm veel in de oplossingen voor big data en analytics en de integratie tussen deze oplossingen. Met als doel een geïntegreerd platform dat innovatieve technologieën combineert om de big data uitdagingen waar bedrijven voor staan te kunnen adresseren. Met de mogelijkheden voor bedrijven om klein te beginnen, vanuit een specifieke probleemstelling, maar later wel eenvoudig nieuwe technologieën en oplossingen aan te koppelen. Deze pre-integration zorgt bovendien voor een kortere implementatietijd en lagere kosten.

De bekendste innovatie van IBM is waarschijnlijk Watson, een technologieplatform met een natuurlijke taal interface dat op basis van machine learning verbanden en trends ontdekt in grote hoeveelheden ongestructureerde data.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van IBM oplossingen op een rijtje:

  • Enorme performance voor big data analytics
  • Eenvoud in beheer en administratie
  • Integratie met Apache Hadoop
  • Real-time analytics
  • Analyse van ongestructureerde data
  • Uitgebreide data governance functionaliteit
Indoor coverage telecom

Meer dan techniek

Vele organisaties spreken onze jarenlange ervaring met IBM producten aan om succesvol business intelligence oplossingen te implementeren. Wij weten als geen ander dat het daarbij niet alleen om techniek gaat. Kennis van jouw business en kennis hoe je een bedrijf moet organiseren om datagedreven te werken, zijn minstens zo belangrijk. Ons team bezit die combinatie van expertises. Wij helpen je om data écht in het hart van je organisatie te zetten.

Premier partner van IBM

Wij zijn niet voor niets premier partner van IBM. Onze jarenlange ervaring met de analytics en informatiemanagement producten van IBM staat garant voor succesvolle business intelligence oplossingen. Wij werken al jarenlang nauw samen met IBM. Als het gaat om IBM’s oplossingen voor het financiële domein zijn wij de onbetwiste expert in de Benelux. Of je nu losse IBM producten gebruikt of je volledige informatiearchitectuur met IBM oplossingen invult, Axians helpt je graag om het maximale uit je data te halen.

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.