Zorg GGZ breidt per heden haar dienstverlening uit met de toevoeging van de QuestPro dienst. Door deze toevoeging biedt het ECD  een zeer uitgebreid testaanbod. 

Sinds 2014 biedt QuestPro (een dienst van ManageWarePro) online vragenlijsten voor gebruik binnen de GGZ en sociaal domein. Inmiddels zijn er meer dan 70 vragenlijsten beschikbaar. Door deze toevoeging wordt het aanbod van vragenlijsten en meetinstrumenten in Zorg GGZ verder uitgebreid.  QuestPro biedt onder andere vragenlijsten voor ROMmen en ook een instebare intake vragenlijst. Axians heeft de QuestPro dienst geïntegreerd in Zorg GGZ om het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

“Bij Axians zijn we altijd op zoek naar manieren om Zorg GGZ nog beter te maken. De online vragenlijstdienst QuestPro biedt meer dan 70 vragenlijsten voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting (ROM) en klanttevredenheid. QuestPro hebben we geïntegreerd in Zorg GGZ zodat de gebruikers gemakkelijk binnen Zorg GGZ gebruik kunnen maken van de vragenlijsten, zonder een ander programma te hoeven openen. De vragenlijsten van QuestPro zijn zeer gebruiksvriendelijk en de rapportages overzichtelijk. Hiermee biedt Zorg GGZ een zeer uitgebreid aanbod aan vragenlijsten voor alle doelgroepen.”

Erick Roossien

Productmanager

Zorg GGZ QuestPro ondertekening samenwerking

 

Over QuestPro:

Sinds 2014 biedt QuestPro online vragenlijsten voor gebruik binnen de GGZ en sociaal domein. Inmiddels zijn er meer dan 70 vragenlijsten beschikbaar voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting en klanttevredenheid. In samenspraak met klanten is een intake vragenlijst samengesteld. Kortgezegd biedt QuestPro GGZ zorgverleners een complete, gebruiksvriendelijke en efficiënte dienst tegen zeer scherpe prijzen.

logo