Voor het derde jaar op rij is Axians genomineerd in Nederland voor de prestigieuze 'HPE Aruba Partner of the Year' awards.

Afgelopen week kwam Eelko Broers langs bij Axians met een leuke verrassing. Hij overhandigde twee mooie nominaties aan Jan-Willem Wildvank en Johan Korpershoek. Voor de derde keer op rij is Axians daarmee genomineerd als Partner of the Year. Dit jaar is Axians voor twee categorieën genomineerd.  Een prestatie waar we trots op zijn.

Op 12 maart zullen de winnaars van de HPE Aruba award bekend gemaakt worden.

HPE Aruba SASE Partner of the Year

SASE staat voor Secure Access Service Edge en het is een benadering van netwerkarchitectuur die traditionele netwerk- en beveiligingsfuncties integreert en verplaatst naar de cloud. Het idee achter SASE is om gebruikers veilige toegang te bieden tot applicaties en gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden, en tegelijkertijd de netwerkprestaties te verbeteren.

 

Axians heeft door het certificeren en trainen van de medewerkers op dit specifieke gebied een groot verschil kunnen maken binnen ons partnerlandschap, vandaar deze mooie nominatie!

Eelko Broers

Channel Sales Manager for HPE Aruba Networking

HPE Aruba Datacenter Networking Partner of the Year

Eelko: “Het Data Center Networking CX product portfolio zorgt voor reductie van de complexiteit van het netwerk. Het biedt daarbij meer power en snelheid met een hoge uptime van het netwerk.

Axians is hier afgelopen jaar zeer actief mee aan de slag gegaan en heeft succesvolle verkoopresultaten weten te realiseren.”