Financiële dienstverlening

In snel veranderende branches als de financiële dienstverlening biedt de digitale evolutie nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten. De interactie met klanten vraagt om de inzet van meerdere kanalen.

Lees meer

Gezondheidszorg

Dienstverlening op maat voor de gezondheidszorg Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken, wooncomplexen voor senioren,  Axians biedt renderende oplossingen op hoog niveau voor publieke en private organisaties binnen de Healthcare. Ongeacht hun omvang. Axians voorziet in geïntegreerde bedrijfssystemen en...

Lees meer

Industrie

Productiebedrijven worden geconfronteerd met grote uitdagingen. Uitdagingen die een transformatie van de operationele processen vereisen. Gelukkig is er een manier om uw huidige processen te optimaliseren en u tegelijkertijd voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen.

Lees meer

Lokale overheid

Vele steden en regio’s zijn sterk in ontwikkeling. Lokale overheden worden geconfronteerd met allerlei daaraan verbonden vraagstukken en uitdagingen.

Lees meer

Wonen & Bouwen

De sociale functie van de corporaties ligt steeds meer onder een vergrootglas. Het verbinden en integreren van mensen, organisaties, applicaties en apparaten speelt daarbij een belangrijke rol.

Lees meer
1 2 ...