Zoek je een krachtige oplossing om al jouw bedrijfsprocessen te automatiseren en gegevens te visualiseren? Dan is het Microsoft Power Platform waarschijnlijk een goede keuze. Het Power Platform bestaat uit vijf producten: Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Virtual Agents en Power Pages. Hiermee kun je makkelijk en snel oplossingen, zoals apps, websites en chatbots bouwen en afstemmen op jouw de specifieke wensen en behoeften. Ideaal om in te spelen op veranderende behoeften en om de efficiënte en productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

Power Apps

Microsoft Power Apps is hét low-code ontwikkelplatform van Microsoft. Gebruikers kunnen hun ideeën op een intuïtieve en visuele manier omzetten naar workflows en gave business apps. Op deze manier kun je processen automatiseren en sneller nieuwe toepassingen ontwikkelen met minder resources.

Power Automate

Meer productiviteit binnen jouw onderneming? Met Power Automate is iedereen in staat om organisatieprocessen te automatiseren. Zo borg je bijvoorbeeld dat personen altijd op een consistente manier gegevens invoeren en dat processen op eenzelfde manier worden verwerkt. Bovendien kunnen medewerkers hun tijd efficiënter benutten, doordat ze minder tijd kwijt zijn aan herhalende en handmatige processen. Ze kunnen doen wat ze echt leuk vinden, wat zorgt voor meer werkgeluk.

Power BI

Snel, interactief en eenvoudig inzicht over je data met een huisstijl en KPI’s die bij jouw organisatie passen? Hier is Microsoft Power BI de meest populaire oplossing voor. Hiermee kan alles uit big data investeringen worden gehaald om inzichten te vergaren, analyseren en delen met de gehele organisatie terwijl consistentie en beveiliging in stand wordt gehouden. Voeg hier nog eens machine learning aan toe, zodat je ook nog eens voorspellingen kunt doen. Zo weet je beter wat je potentieel te wachten staat.

Power Virtual Agents

Behoefte aan een chatbot? Met Power Virtual Agents bouw je er één zonder een regel te programmeren. Minimale inspanning met maximaal resultaat. Combineer het met Power Automate en laat de chatbot processen initiëren.

Power Pages

Bouw een website zonder veel code te schrijven. Power Pages biedt gebruikers de mogelijkheid om snel een website te ontwikkelen. Daarvoor biedt het sjablonen als startpunt en een ontwerpstudio om alle pagina’s op een visuele manier op te bouwen.

Aanvullende tools

Microsoft beschikt over meer tools om nog meer kracht uit het Power Platform te halen. Denk aan de Microsoft AI Builder, waarmee je AI-mogelijkheden toevoegt aan Power Automate en Power Apps, of Microsoft Dataverse; een schaalbare service waarmee data veilig worden opgeslagen en beheerd. Tot slot zijn er over ruim 900 Connectors om te integreren met externe databronnen. Deze connectors maken het mogelijk om apps, gegevens en apparaten in de cloud met elkaar te verbinden en alle gegevens en acties op een coherente manier integreren.

Integraties

Alle oplossingen binnen het Power Platform integreren perfect met elkaar. Bovendien integreren de oplossingen naadloos met andere Microsoft-producten, zoals SharePoint, OneDrive en Dynamics 365 Business Central.