Bouw een website zonder veel code te schrijven. Power Pages biedt gebruikers de mogelijkheid om snel een website te ontwikkelen. Daarvoor biedt het sjablonen als startpunt en een ontwerpstudio om alle pagina’s op een visuele manier op te bouwen. Ook professionele ontwikkelaars hebben profijt aan Power Pages; zij kunnen functionaliteiten uitbreiden met Visual Studio Code en de Microsoft Power Platform CLI.

Met Power Pages bouw je websites waarbij gebruikers toegang tot zakelijke informatie nodig hebben. Microsoft heeft hiervoor de nodige beveiliging ingebouwd, zodat de data op een veilige manier toegankelijk is.

Voordelen

  • Iedereen, ook zonder codeerkennis, kan makkelijk en snel een (zakelijke) website bouwen
  • Ontwikkelaars hebben toegang tot tools om websites naar een hoger niveau te tillen
  • Kennis en vaardigheden opdoen over website bouwen? Er staan tal van zelfstudies klaar om het website bouwen tot jouw specialiteit te maken
  • Power Pages beschikt over ingebouwde beveiliging, zoals verificatiemogelijkheden en autorisatieregels, zodat data op een veilige manier bereikbaar zijn

Better together: Microsoft integraties

Power Pages is als nieuwste lid onderdeel van Microsoft Power Platform. Het integreert daardoor goed met andere oplossingen binnen dit platform, waaronder Power Automate, Power Apps en Power BI. Ook integreert Power Pages naadloos met andere Microsoft-producten, zoals SharePoint, OneDrive en Dynamics 365 Business Central.

Contact_met_klant

Stel je vraag over Power Pages