Het handmatig configureren van applicatieresources hindert innovatie en is een terugkerende frustratie voor developers én beheerders. Ze kennen allemaal het ‘works on my machine’-effect, waarbij een grondig geteste applicatie in acceptatie toch niet blijkt te werken. Een knop die ineens niets doet, omdat er een bibliotheek mist, levert het hele team uren zoekwerk op. En bij het overzetten van acceptatie naar productie kun je weer opnieuw beginnen.

Stop met tijd verspillen aan het debuggen van software die al getest en geaccepteerd is. Ontwikkel applicaties voortaan in containers. Dat betekent dat je software, met behulp van standaard scripts, oplevert in onafhankelijke pakketten waar alle nodige configuratie en componenten in zitten. Zo’n container beweegt zich moeiteloos, zonder complexe afhankelijkheden, door je systeemlandschap.

Meer voordelen van containerization:

  • Vereenvoudigde transitie naar een servicegeoriënteerde architectuur
  • Verbeterde schaalbaarheid maakt lagere kosten mogelijk
  • Veiligheid, compliancy en voorspelbaarheid van je applicaties
  • Standaardisatie, vereenvoudiging en optimalisatie van applicatie-resourcemanagement
  • Minder test-, debug- en deploymentwerk
  • Minimalisatie van afhankelijkheden tussen applicaties, resources en services
  • Meer overzicht over je applicatieresources

Onze oplossingen binnen Containerization

Containermanagement as a service

Wij leveren containermanagement oplossingen in de cloud of on-premises, eventueel af te nemen as a service. Dat is niet alleen kosteneffectief, maar het zorgt ook dat je altijd de nieuwste technologie hebt dankzij onze directe contacten met vendoren als Red Hat. Daarnaast kun je profiteren van de innovaties bij andere enterprise-level klanten. We kunnen naast je containermanagement ook het beheer van je netwerk, je datacenter en je security overnemen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een project? Een vraag? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht met ons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact  op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.