Exact Globe

Exact Globe vormt de basis van de software van Exact, wat uitgebreid kan worden tot een volwaardige ERP-oplossing voor onder andere productie, handel en project management. De software integreert primaire bedrijfsprocessen met de financiële administratie, waarmee bedrijven veel winst behalen. Doordat alle processen met elkaar verbonden zijn en gekoppeld binnen één omgeving, staat alle informatie op één plek. Hierdoor hoef je informatie maar één keer in te voeren, wat minder foutgevoelig is en tijd bespaart! Exact Globe kan eenvoudig modulair uitgebreid worden met additionele oplossingen, gebruikers en administraties. De software kan zowel in de cloud draaien als lokaal geïnstalleerd worden. De keuze is volledig aan jou.

Voordelen van Exact Globe:

✓ Altijd en overal toegankelijk;
✓ Integratie met Exact Synergy en uit te breiden met procesoplossingen en bouwstenen
✓ Veilige, centrale opslag van data

Exact Globe integreren met Exact Synergy

Exact Globe is eenvoudig te integreren met Exact Synergy. Dit ERP systeem van Exact pakt alle bedrijfsprocessen in een organisatie beet en tilt deze naar hoger niveau. Met o.a. workflows, projectplanning en reporting wordt jouw bedrijfsvoering aangestuurd. De integratie van Exact Globe met Exact Synergy heeft als voordeel dat veel zaken geautomatiseerd kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is de urenregistratie. Het aantal uren die binnen een project gemaakt zijn, worden direct verwerkt op de factuur zodat dit niet handmatig gecontroleerd hoeft te worden. Daarnaast houd je controle van één applicatie. Hoewel het financiële deel binnen Exact Globe plaatsvindt, wordt alles aangestuurd vanuit Synergy. Zo voorkom je dubbel werk en verlopen processen efficiënter.

Lees hier meer over Exact Synergy

In 9 stappen voorbereid op een ERP implementatieZoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk. Dat gaat zeker ook op voor een ERP implementatie. Als ervaren kennispartner vertellen we je in 9 stappen hoe jij jezelf én de organisatie goed kan voorbereiden!Download de whitepaper