Neem contact op
Bel mij terug

Data loket: zo maak je waardevolle data efficiënt beschikbaar

De hoeveelheid data waarover organisaties beschikken, groeit explosief. Dat biedt enorme kansen op beter gefundeerde besluitvorming, maar in de praktijk kunnen bestaande data warehouses, data lakes en data platforms de groeiende stroom aan data niet aan. De kosten en complexiteit van deze oplossingen zitten in toenemende mate integratie van meer data flink in de weg. Door het fysiek dupliceren van data, wordt het praktisch onmogelijk om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Bovendien is het vaak niet zichtbaar wie welke data gebruikt en hoe goed (of slecht) de kwaliteit van informatie is. Kortom: het beschikbaar stellen van data moet sneller, flexibeler en eenvoudiger.

Hoe je dat doet, leggen Stefan Koster en Wouter Leemereise je uit in dit webinar. Daarin leggen ze uit hoe het data loket van Data Virtuality je kan helpen om de wijdverspreide data in je organisatie efficiënt beschikbaar te maken. Ze laten zien hoe je met een data loket slimme koppelingen legt met databronnen binnen en buiten je organisatie. Daarnaast leggen ze uit hoe je ervoor kunt zorgen dat gebruikers eenvoudig data kunnen ophalen met de toolset van hun keuze. En hoe je een data loket slim kunt integreren met een data catalog, om informatie beschikbaar te stellen die snel te vinden, goed te interpreteren en makkelijk te traceren is. Tot slot krijg je enkele praktische tips aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Wil jij data op een slimme en efficiënte manier beschikbaar maken, om als organisatie sneller in te kunnen spelen op veranderende marktbehoeften en nieuwe vragen? Dan mag je dit webinar niet missen.

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!