Neem contact op
Bel mij terug

Advanced analytics voor iedereen!

Hoe ver is jouw organisatie met het toepassen van self service analytics? Hoeveel mensen maken al daadwerkelijk gebruik van geavanceerde data-analyse om hun werk beter en slimmer te doen? Het is natuurlijk een mooi idee dat iedereen datagedreven gaat werken, maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. De mensen met de juiste domeinkennis – die uitkomsten kunnen toetsen en toepassen – hebben vaak niet de benodigde IT-kennis en analytische vaardigheden. Echte innovatie gaat daardoor maar langzaam. Hoe mooi zou het zijn als je als business user het gereedschap hebt om zonder veel technische kennis zelf geavanceerde analyses te kunnen maken om de uitkomsten direct toe te passen?

Tijdens een eerder webinar lieten Stefan Weijers en Jorus van Erkel al zien hoe Alteryx –software voor ‘analytic process automation’ – eindgebruikers helpt met self service datapreparatie. Tijdens dit webinar leggen ze uit hoe business users zonder technische kennis Alteryx kunnen gebruiken om geavanceerde data-analyses uit te voeren. Van predictive en prescriptive analytics tot data mining. Stefan en Jorus laten zien hoe met Alteryx het volledige proces van self service analytics ingericht kan worden en leggen uit hoe Alteryx het beste ingepast kan worden in een data-architectuur waar datastromen en definities centraal beschikbaar zijn.

Wil jouw organisatie self service analytics serieus aanpakken? Dan mag je dit webinar niet missen!

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!

De smart analytics organisatie Benieuwd hoe datagedreven bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie? En nieuwsgierig hoe je van jouw bedrijf ook een smart analytics organisatie maakt? Download nu ons gratis eBook!Download het gratis eBook!