Cloud Services

Je wilt gebruik maken van de voordelen van de cloud: flexibiliteit, efficiency en snel op- en afschalen. Maar hoe weet je welke cloudoplossing bij jou past? Wil je een private cloud, waarin je de maximale controle behoud over jouw infrastructuur en bedrijfskritische applicaties? Of kies je voor een public cloud: flexibel en schaalbaar volgens het pay-per-use principe? Wellicht wil je een combinatie van beiden en ga je voor de hybrid cloud. Op welk moment van de reis je ook staat, oriënterend of al klaar voor de volgende stap, Axians helpt je om het optimale uit de cloud te halen.

Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van je data of infrastructuur in de cloud, maar ook aan innovatieve clouddiensten zoals UCaaS, WLaaS, of ERP as a Service. Cloudoplossingen kunnen ook perfect ‘het nieuwe werken’ ondersteunen, zodat medewerkers overal en altijd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Axians helpt je ook bij het beveiligen van de data: zodat je organisatie zo min mogelijk downtime en dataverlies heeft. Gaat het door een calamiteit toch mis? Dan helpen wij je om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Platform

Je wilt graag naar de cloud, want je weet dat deze je organistie veel te bieden heeft. Maar kies je voor een public cloud, een private cloud of de hybrid cloud? Axians helpt je om de oplossing te vinden die bij jullie past.

Lees meer

Security & availability

De data van je organisatie is van vitaal belang. Daarom moet het niet alleen altijd en overal beschikbaar zijn, maar vooral ook goed worden beschermd. Zodat je zo min mogelijk last hebt van downtime en dataverlies.

Lees meer

Cloud solutions

Je wilt meer dan alleen je data in de cloud zetten? Axians biedt innovatieve clouddiensten die flexibel inzetbaar zijn. Zet de volgende stap in communicatie met UCaaS of neem wireless LAN af als dienst (WLaaS).

Lees meer

Cloud werkplekken

Je medewerkers moeten overal en altijd online kunnen zijn. Gemakkelijk overal werken, op devices naar keuze (BYOD/COYD). Axians biedt diverse oplossingen die 'Onbegrensd werken' mogelijk maken.

Lees meer

Een reis naar de ideale cloud omgeving

Een overstap naar de cloud lijkt onvermijdelijk en biedt volop voordelen. Maar hoe geef je de reis naar de ideale cloud omgeving vorm en hoe formuleert je organisatie een juiste cloud strategie? Onze whitepaper geeft je handvaten bij de keuze voor een private, public of hybrid cloud en geeft informatie over hoe je organisatie een migratie naar de cloud in goede banen kan leiden. Met oog voor de bestaande omgeving én de toekomst.

Download whitepaper

 

Wilt u meer weten over onze oplossingen

ContactofOntdek onze locaties