Neem contact op
Bel mij terug

Whitepapers

Bekijk alle Whitepapers

Installatie SQL Server – handleiding

SQL Server is een databaseplatform dat wereldwijd in de top 3 van de meest gebruikte databases staat, samen met Oracle en MySQL. Ondanks dat de installatie eenvoudig lijkt is er toch een aantal zaken waar aandacht aan besteed mag worden. Om u hierin op weg te helpen hebben we deze whitepaper opgesteld.
Lees meer

Whitepaper Plant Performance: meer grip op fabrieksprestaties

In deze whitepaper gaan we dieper in op de meest voorkomende uitdagingen en valkuilen die een slimmere productie in de weg staan. Daarna bekijken we hoe een Plant Performance concept deze uitdagingen het hoofd kan bieden. Welke KPI's en andere stuurinformatie zijn te identificeren om productiedoelen zo slim mogelijk te realiseren?
Lees meer

Whitepaper Top/Shopfloor Integration

In de whitepaper Top/Shop floor gaan we in op de verbinding tussen fabriekssystemen en kantoorsystemen en plaatsen we de prestaties van de fabriek in het hart van de logistieke keten. Dit vereist proactief gedrag en de ambitie 'to get ahead of the game instead of firefighting'.
Lees meer

Whitepaper Predictive Maintenance: Op weg naar 100% voorspelbaar onderhoud

In de whitepaper Predictive Maintenance gaan we in op de mogelijkheden die Predictive Maintenance of voorspellende onderhoud productiebedrijven of levenarciers van onderhoudsdiensten kan bieden. Naast meer inzicht in de context en toepassingsrichtingen gaan we ook in op de verschillende stappen die organisaties kunnen zetten om te profiteren van Predictive Maintenance.
Lees meer

Whitepaper: Analytics in de Zorgsector

Waar kan jouw zorgorganisatie verbeteringen behalen door te sturen op data? Met deze whitepaper hopen we je te inspireren om in je eigen organisatie en in je eigen team op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan!
Lees meer

Whitepaper Datawarehouse: Het fundament voor betere business beslissingen

In deze DWH whitepaper laten we zien hoe organisaties een goede informatiearchitectuur op kunnen zetten. We geven antwoord op vragen als; Wat is een datawarehouse (DWH)? Wat heb je concreet aan een DWH? Hoe zet je een goed DWH op?. Een whitepaper voor organisaties die hun data-omgeving verder willen verbeteren en meer waarde uit data willen halen.
Lees meer