Neem contact op
Bel mij terug

Whitepapers

Bekijk alle Whitepapers

Whitepaper: Modern Data Platform voor het Onderwijs

Door alle verschillende databronnen op één platform te combineren, kun je er inzichten uit halen die anders verborgen blijven. Een Modern Data Platform helpt het Onderwijs om op basis van data betere beslissingen te nemen en antwoorden te krijgen op alle infomatievraagstukken.
Lees meer

Whitepaper: Gids voor finance professionals

Deze whitepaper gaat over hoe finance professionals bijdragen aan de digitale transformatie die nodig is om de business te verbeteren. Een oplossing voor performance management ondersteunt de finance professionals daarbij, want hiermee kun je veel efficiënter plannen, kosten reduceren en aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren!
Lees meer

Whitepaper: Axians Healthcare Platform

Maak in deze whitepaper kennis met het Axians Healthcare Platform, een modern data platform specifiek voor de zorgsector. Het is geschikt voor opslag en analyse van alle typen gegevens uit alle mogelijke bronnen. Het maakt uitwisseling van gegevens in de zorgketen en met zorgpartners mogelijk én voorziet in de data governance.
Lees meer

Whitepaper: Modernisering en het beheer van hybride data-ecosystemen

Om de complexheid en de kosten voor het beheer van HDE's te overwinnen, vinden volwassen organisaties  hun weg naar automatisering voor hun data lakes, data warehouses, data-integratie en datavoorbereiding. Uit recent onderzoek blijkt dat doordachte leiderschapstendensen en best practices de sleutel zijn om over te schakelen naar automatisering. Lees er meer over in dit whitepaper.
Lees meer

Whitepaper: Modern Data Platform

Het Modern Data Platform van Axians is geschikt is voor opslag en analyse van alle typen data uit alle mogelijke bronnen, en voorziet bovendien in de governance van deze data. Hoe ziet dit Modern Data Platform eruit? En welke voordelen biedt dit in de praktijk? Lees er alles over in dit whitepaper.
Lees meer

e-Book: Vijf data management stappen die je nu kunt nemen

Binnen data science wordt gezegd dat 80% van de tijd van een datascientist wordt besteed aan het vinden, opschonen en/of reorganiseren van enorme hoeveelhedendata. Uit een onderzoek van het TDWI uit 2018 bleek dat 48% van de respondenten meer dan 60% van hun tijd besteden aan het vinden en voorbereiden van  gegevens voor data en analytics projecten.
Lees meer

Whitepaper: 10 manieren om verandering te stimuleren met Modern Financial Analytics

Organisaties zien natuurlijk het liefst dat financiële afdelingen middels data gedreven inzichten het bedrijf vooruit helpen. Ze roepen het financiële team op om de “analytische krachtpatser” van de organisatie te zijn en de analytische koers uit te zetten. Van financiële afdelingen wordt meer en meer verwacht dat zij naast historische inzichten, ook toekomstperspectieven kunnen tonen of scenario analyses kunnen uitvoeren.
Lees meer

e-Book: Tijd is geld, dit geldt ook voor jouw data

TimeXtender helpt jouw bedrijf de voordelen van automatisering, cloud en kunstmatige intelligentie (AI) beter te benutten met een moderne datamanagementplatform. Zo maak je relevante data beter, sneller en gemakkelijker toegankelijk voor iedereen die dit nodig heeft, van data scientist tot business user.
Lees meer

Whitepaper: Analytics in de Zorgsector

Waar kan jouw zorgorganisatie verbeteringen behalen door te sturen op data? De toepassingsmogelijkheden zijn breed: van beter voorspellen hoeveel zorg je gaat leveren tot beter plannen of het analyseren en verbeteren van zorgpaden. Laat je inspireren door de vele praktijkvoorbeelden in dit whitepaper.
Lees meer