Neem contact op
Bel mij terug

Whitepapers

Bekijk alle Whitepapers

e-Book: Tijd is geld, dit geldt ook voor jouw data

TimeXtender helpt jouw bedrijf de voordelen van automatisering, cloud en kunstmatige intelligentie (AI) beter te benutten met een moderne datamanagementplatform. Zo maak je relevante data beter, sneller en gemakkelijker toegankelijk voor iedereen die dit nodig heeft, van data scientist tot business user.
Lees meer

Installatie SQL Server – handleiding

SQL Server is een databaseplatform dat wereldwijd in de top 3 van de meest gebruikte databases staat, samen met Oracle en MySQL. Ondanks dat de installatie eenvoudig lijkt is er toch een aantal zaken waar aandacht aan besteed mag worden. Deze whitepaper helpt je op weg.
Lees meer

The Planning Survey 20 – BARC

In 'The Planning Survey 20' van BARC (het grootste wereldwijde gebruikersonderzoek) werd de positie van Jedox als marktleidende leverancier van software voor Planning, Budgettering en Prognoses opnieuw bevestigd.
Lees meer

Gids voor finance professionals

Deze whitepaper gaat over hoe finance professionals bijdragen aan de digitale transformatie die nodig is om de business te verbeteren. Een oplossing voor performance management ondersteunt de finance professionals daarbij, want hiermee kun je veel efficiënter plannen, kosten reduceren en aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren!
Lees meer

e-Book: Het datagedreven magazijn

Als een van de meest kritische onderdelen van de logistieke keten, moeten magazijnen grote veranderingen ondergaan om aan de steeds complexere en snel veranderende vraag van klanten te voldoen. Data speelt hierin een cruciale rol. Het magazijn van de toekomst is in staat om met slimme analyse van data operationele processen voortdurend te optimaliseren, en de impact van grote en kleine aanpassingen aan het magazijn vooraf te voorspellen. Maar hoe pak je dat aan? Dit eBook is een must-read voor iedereen die bezig is met de optimalisatie en innovatie van magazijnen!
Lees meer

Whitepaper: Modernisering en het beheer van hybride data-ecosystemen

Om de complexheid en de kosten voor het beheer van HDE's te overwinnen, vinden volwassen organisaties  hun weg naar automatisering voor hun data lakes, data warehouses, data-integratie en datavoorbereiding. Uit recent onderzoek door EMA, getiteld 'Modernisering en het beheer van hybride data-ecosystemen', blijkt dat doordachte leiderschapstendensen en best practices de sleutel zijn om over te schakelen naar automatisering.
Lees meer

Deep Dive: Datawarehouse Automation

Datawarehouse automatisering was (en is nog steeds) nodig. Datawarehouses zijn altijd ontworpen voor een specifieke set gegevens en een specifieke set behoeften voor een individuele organisatie. Naarmate het gebruik van datawarehouses verandert en hun plaats in analytics verschuift, veranderen ook de automatiseringstools.
Lees meer

e-Book: Vijf data management stappen die je nu kunt nemen

Binnen data science wordt gezegd dat 80% van de tijd van een datascientist wordt besteed aan het vinden, opschonen en/of reorganiseren van enorme hoeveelhedendata. Uit een onderzoek van het TDWI uit 2018 bleek dat 48% van de respondenten meer dan 60% van hun tijd besteden aan het vinden en voorbereiden van  gegevens voor data en analytics projecten.
Lees meer

Whitepaper: 10 manieren om verandering te stimuleren met Modern Financial Analytics

Organisaties zien natuurlijk het liefst dat financiële afdelingen middels data gedreven inzichten het bedrijf vooruit helpen. Ze roepen het financiële team op om de “analytische krachtpatser” van de organisatie te zijn en de analytische koers uit te zetten. Van financiële afdelingen wordt meer en meer verwacht dat zij naast historische inzichten, ook toekomstperspectieven kunnen tonen of scenario analyses kunnen uitvoeren.
Lees meer