Voorspel betaalgedrag

DebWatch creditmanagement Exact Synergy

Met DebWatch creditmanagement voor Synergy is hoofdpijn door slecht betalende klanten verleden tijd. Maak gebruik van historisch vastgelegde betalingsinformatie om risico’s te voorkomen. Met een gepersonaliseerde incasso-strategie zorg je dat klanten voorspelbaar worden in hun betaalgedrag en de cashflow van je organisatie gezond blijft. Nooit meer ad-hoc reageren op een openstaande post maar proactief klantcontact onderhouden om problemen voor te zijn.

DebWatch automatiseert de standaardtaken van het debiteurenbeheer en biedt vanuit één centraal punt een volledig klantbeeld. Betaalhistorie, openstaande posten, ondernomen acties, alles is in één oogopslag inzichtelijk. Niet alle klanten zijn hetzelfde, daarom kun je éénvoudig bepalen hoe een incassotraject met bijbehorende acties en documenten er uit moet zien. Laat op het juiste moment geautomatiseerd kopiefacturen, aanmaningen of rekeningoverzichten versturen en gebruik workflow om taken uit te zetten zodat je proactief contact op kunt nemen met de klant.

Vijf voordelen van DebWatch

  • Tools voor proactieve klantcontact
  • Automatiseer standaard taken van debiteurenbeheer.
  • Volledig inzicht vanuit één centraal punt – van betaalhistorie, openstaande posten en ondernomen acties.
  • Incassotraject makkelijk te bepalen
  • Geautomatiseerd kopiefacturen, aanmaning of rekeningoverzichten worden op het juiste moment verstuurd

DebWatch en Exact Synergy

Het grootste voordeel? DebWatch creditmanagement is volledig geïntegreerd met jouw Exact Synergy omgeving. Hierdoor gaat communicatie tussen afdelingen vlot en is iedereen op de hoogte van de betaalstatus van alle klanten.

Webinar Performance tuning van een datavirtualisatie platform

Meer Informatie over DebWatch?

Wil jij meer weten over DebWatch creditmanagement van Exact Synergyn? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met je op.