Teken gemakkelijk digitaal met SynergySign

Papierloos werken – het is in niet weg te denken in de moderne werkplek. Sterker nog, het is een voornemen voor veel gebruikers van Exact Synergy. Als Synergy gebruiker werk je veelal digitaal. Echter is onnodig administratief (papier)werk onvermijdelijk wanneer je documenten ondertekend.

Dit is waar  SynergySign een verschil maakt voor jouw organisatie. Het is makkelijk te koppelen aan jouw Synergy omgeving en het gunt je tijd die je goed inzet in jouw bedrijf. Gun jezelf tijd en kies voor functionaliteiten van SynergySign.

“Met SynergySign is digitaal rechtsgelde ondertekenen makkelijk, overzichtelijk en snel!”

 

Nooit meer alles uitprinten, ondertekenen, inscannen en op moeten slaan op verschillende locaties. Met SynergySign onderteken je gemakkelijk digitaal rechtsgeldige documenten die vervolgens direct in jouw Synergy omgeving opslaan.  Handig toch? Deze krachtige tool wordt ondersteund door Ondertekenen.nl en DocuSign.


Even de voordelen van SynergySign op een rijtje

  • Snelheid Als ondertekenaar ontvang je automatisch een bericht wanneer er een tekenactie nodig is. Zo behoudt je de snelheid en werk je tijdig de nodige acties af.
  • Grip op jouw zaken de status van ondertekenen is altijd 100% zichtbaar voor alle gebruikers. Hierdoor zal er geen miscommunicatie ontstaan tussen de betrokke partijen en wordt er niet onnodig gewacht.
  • Kostenbesparing Je wint gemakkelijk tijd door het verminderen van de administratieve taken. En tijd is geld. Beiden kunnen dan elders efficiënter worden ingezet.
  • Milieubewust Doordat je papierloos werkt, print je minder.  Minder printen helpt bij het behouden van een gezond milieu.

Interesse in SynergySign?

Wil jij er nú al een handtekening digitaal onder zetten? aat dan je gegevens hieronder achter, dan nemen we spoedig contact met je op!


Andere processoplossingen van Axians

Je leest hier over andere oplossingen zoals: