Innoveren kun je niet alleen

27-02-2020 | Artikel

In deze blog blikken we terug op de Axians klantendag 'Innovations to Success'. AVR, DVNutrition en Gelre Ziekenhuizen bespreken hoe technologie slechts een enabler is, een randvoorwaarde om businessdoelen te bereiken.

Lees meer

Internet of Things versnelt inzicht en innovatie

26-02-2020 | Geschreven door Raymond Janssen

Objecten, apparaten, machines en gebouwen hebben allemaal data in zich die belangrijk zijn voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Internet of Things (IoT) biedt de mogelijkheid om deze data te genereren, op afstand uit te lezen en erop bij te sturen.

Lees meer

Industrie 4.0: Ready, Set, DATA!

26-02-2020 | Geschreven door Edwin Bastings

Machines en processen staan steeds meer in contact met informatie- en communicatietechnologie. Dankzij Internet of Things, de ontwikkeling van sensoren en cloud computing kunnen we spreken van een zogenaamde vierde Industriële Revolutie.

Lees meer

Praktisch: hoe werkt TimeXtender? 

13-01-2020 | Geschreven door Coen Donders & Leon de Ridder

De nieuwe tool Discovery Hub® is een softwareplatform dat bedrijven helpt om hun data-omgeving te professionaliseren zonder dat ze hierbij afhankelijk zijn van leveranciers. “Iedereen die een beetje affiniteit met data heeft, kan deze tool gebruiken en heeft er geen uitgebreide programmeer- en SQL-kennis voor nodig”.

Lees meer
... 3 4 5 6 7 ...