Een wereld te winnen met het optimaliseren van jouw data

22-08-2018 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Organisaties anno 2018 hebben meer dan ooit te maken met een enorme groei in data. De dataset van organisaties verdubbelt in sommige gevallen zelfs jaarlijks. Dit zorgt binnen veel IT-organisaties voor de nodige problemen. Hoe kunnen we deze zogenaamde dataexplosie beheersbaar opvangen en ondersteunen?

Lees meer

AxiansCloud: how they do it!

15-03-2017 | Geschreven door Michel van Leeuwen

Hoe ga je om met een wildgroei van Virtuele Machines (VM’s) van onder andere de test- en ontwikkelomgeving binnen je eigen Private Cloud? Lees hier hoe je organisatie de gebruikerstevredenheid van medewerkers kan verhogen en hoe je eenvoudig een hybride omgeving creëert.

Lees meer

GDPR positief: haal meer waarde uit uw data

08-03-2017 | Geschreven door Jan-Hein Mols

Tijdens gesprekken met diverse organisaties in de laatste maanden merk ik dat er om uiteenlopende redenen nog weinig activiteiten worden ondernomen in de richting van GDPR. Dit snap ik wel, het lijkt ook nog ver weg, maar mijn observatie is dat dit ook veelal te maken heeft met de onduidelijkheid over de exacte impact van deze wet op de organisatie. Daarom is het vaak lastig is om een goed vertrekpunt te bepalen voor het implementeren van deze wet.

Mijn advies: begin bij de basis!

Lees meer

Better together in cloud sourcing: reis naar optimale service-integratie

24-02-2017 | Geschreven door Erik Lenten

De eigen IT-infrastructuur beheren wordt steeds lastiger door technologische ontwikkelingen en veranderende wetgeving. Is basis IT-diensten outsourcen een goede stap? Solvinity en Axians bedachten een uniek concept waarbij de volledige IT-outsourcing geïntegreerd wordt aangeboden. Alles vanuit één servicegedachte, om direct te kunnen profiteren van de nieuwste technologie en software.

Lees meer

Axians en Thialf; de ultieme tijdrit

15-02-2017 | Geschreven door Koen de Boer

In het nieuwe Thialf is een geheel nieuwe netwerkinfrastructuur aangelegd die klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Het gaat hier om zowel een “wired” als “wireless” netwerkinfrastructuur.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...