SmartFactory Blog: Biedt Cloud nu echt zoveel voordelen?

23-06-2015 | Geschreven door Dave Reeuwijk

Cloud is een term waar u tegenwoordig niet meer onderuit kunt komen in de ICT wereld. Iedereen heeft het er over en iedereen wil de stap naar de Cloud maken. Biedt dit echt zo veel voordelen, en wanneer is het juiste moment om over te stappen naar de Cloud? Wat is er mis met de traditionele on-premise oplossing uit het verleden? Lokaal een eigen server hebben draaien waar de lokale ICT’er het beheer voor verzorgde.

Lees meer

SmartFactory Blog: Smartphone: geschikte mobiele devices voor je ERP-systeem?

27-05-2015 | Geschreven door Silvester Snijders

Informatie wordt steeds makkelijker toegankelijk. We zijn gewend dat alle informatie rondom weer, verkeer, het nieuws maar ook de bankgegevens binnen handbereik is op de smartphone. Het continu up-to-date zijn met de laatste informatie is inmiddels niet meer weg te denken. De toegang tot ERP informatie echter, blijft vaak beperkt tot het bedrijf, of met een vpn verbinding vanuit huis. Zou het niet handig zijn als deze informatie net zo toegankelijk wordt als het laatste nieuws?

Lees meer

SmartFactory Blog: Werkkapitaal zit in business en ICT

29-04-2015 | Geschreven door Leon van Berkel

Nu de winstgevendheid van veel bedrijven onder druk staat, moet er slim omgegaan worden met kosten. Voor de industriële sector is het terugdringen van het eigen werkkapitaal één van de mogelijkheden om dit te realiseren. De inzet van slimme ICT is daarbij een goed hulpmiddel. Succes zal echter alleen bereikt worden wanneer de business en ICT elkaar omarmen en gemeenschappelijk optrekken.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...