ICT als middel voor… betere koffie?!

10-04-2019 | Geschreven door Joop van Lingen

De merkbelofte van Axians luidt ‘The best of ICT with a human touch’. Een belofte die wij dagelijks met trots – én plezier – waarmaken. Niet alleen door het bieden van een uitmuntende service, maar ook door een echte business partner te zijn voor onze relaties. Op die manier helpen we hen namelijk iets te betekenen voor de maatschappij. Door de bedrijfsprocessen van onze relaties efficiënter in te richten, helpen wij hen te excelleren in hun business. Dat is de échte waarde van ICT.

Lees meer

Technology versus humanity: waar ligt de grens?

25-03-2019 | Artikel

Futuroloog Gerd Leonhard: “De toekomst is geweldig als we nú goede beslissingen nemen. Want data is de nieuwe olie en AI de nieuwe elektriciteit. Willen we de macht in handen leggen van slechts een paar bedrijven, zoals we dat nu doen? Of willen we de macht in handen leggen van de mensen?”

Lees meer

Tik tak, tik tak: de e-facturatieklok tikt!

12-02-2019 | Geschreven door Hans Swinkels

Op 18 april is het zover: alle overheidsinstanties, andere aanbestedende diensten en speciale sectororganisaties mogen vanaf die datum alleen nog maar e-facturen accepteren. Als je zaken doet met deze instanties, is de kans groot dat je inmiddels bent geïnformeerd door je overheidsrelaties dat je vanaf 18 april voortaan e-facturen moet versturen. En daar heb je speciale software voor nodig.

Lees meer

Help… De logistiek staat op zijn kop!

30-01-2019 | Geschreven door Yvo Lanting

De consument vraagt en het bedrijfsleven reageert. En dit steeds sneller. Maar hoe dóen al die logistieke bedrijven dit toch? Het vraagt nogal wat van je bedrijfsvoering en van de systemen die je gebruikt. Hoe overleef jij in de snelheidswedloop?

Lees meer
... 1 2 3 4 ...