Fri-Jado Machine as a Service

15-06-2018 | Artikel

Axians heeft speciaal voor de machinebouwers een service geïntroduceerd, genaamd Machine as a Service. Hierbij kunnen machines van klanten van de OEM-er op afstand worden uitgelezen en voorzien worden van software-updates en nieuwe recepten. Eén van de eerste klanten die hiermee aan de slag gaat is Fri-Jado.

Lees meer

De kippengrill als onderdeel van een klantgerichte IoT oplossing

15-02-2018 | Artikel

IoT is hot, maar de aansprekende businesscases zijn nog beperkt. Robert Berents, Product Development & Innovation Manager bij Fri-Jado vertelt. ‘Wij zijn ook nog niet erg ver, en dat komt doordat wij in een behoudende markt opereren. Onze klanten vragen zelf niet om vernieuwing als dat niet meteen iets oplevert. Maar wij zagen wel een kans om hen te helpen kosten te besparen.'

Lees meer

Van correctief onderhoud naar predictive maintenance

01-09-2017 | Artikel

De Nederlandse industriesector is sterk in ontwikkeling. De combinatie van hoogwaardige kennis, goed onderwijs en een gunstig investeringsklimaat draagt bij aan een grote innovatiekracht. Deze beweging zorgt voor vooruitgang, maar ook voor meer druk op het productieproces. Alles moet sneller, efficiënter en goedkoper. Met de juiste onderhoudsmethode zorgt u ervoor dat het proces onverminderd door blijft gaan.

Lees meer

De kracht van verbindingen

29-08-2017 | Geschreven door Hendrik Blokhuis, Cisco Director Country Digitization

In 1984 vond Cisco een kastje uit en noemde dat een router. De router koppelde twee netwerken, zodat computers in staat waren met elkaar te communiceren. Eerst was het puur een netwerk van computers, daarna volgden koppelingen met social media en ecommerce-omgevingen. Inmiddels worden netwerken gebruikt om machines met sensoren tot leven te wekken.

Lees meer
1 2 3 ...