Jouw behoeftes staan centraal

SLA contracten zijn veelal geschreven in moeilijk te begrijpen termen. Het uitgangspunt van deze contracten is om zekerheid te bieden aan de leverancier en de prestaties worden gemeten op basis van SLA percentages en KPI’s. De afspraken gaan echter niet over de beleving van de eindgebruikers en wat zij verwachten van de dienstverlening. Tegenwoordig hechten steeds meer organisaties waarde aan flexibiliteit, transparantie en laagdrempelige afspraken. Dit vraagt om een andere aanpak bij het opstellen van serviceovereenkomsten. In plaats van afspraken die gaan over SLA percentages en KPI’s is voldoen aan de wensen en beleving van eindgebruikers de nieuwe norm.

Met AppCare introduceert Axians de nieuwe serviceovereenkomst, ontwikkeld op basis van de principes van XLA (eXperience Level Agreement). Samen bepalen we welke dienstverlening nodig is om jou volledig te ontzorgen. Dit doen wij met heldere en transparante afspraken. Groeit jouw bedrijf of veranderen jouw wensen? Dan veranderen wij met jou mee! Samen zorgen we ervoor dat de dienstverlening altijd perfect aansluit bij jouw organisatie.

Dit doen we op basis van onze 7 service beloften waar je ons altijd aan mag houden.

1  We helpen als team

2  We kennen elk product volledig

We snappen dat elke seconde telt

4  We hebben een open en eerlijke houding

5  We handelen als mensen en niet als robots

6  De kosten zijn transparant  en voorspelbaar

7  We gebruiken jouw ideeën om het nóg beter te doen

Jouw applicatie, onze zorg

Bij Axians hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van lange termijn partnerships. Vanuit die gedachte is AppCare ontstaan. Jouw applicaties zijn hiermee onze zorg, zodat jij je kunt focussen op jouw core business.

AppCare staat voor heldere en transparante afspraken, waarmee duidelijk is welke dienstverlening je van ons kan verwachten en voorkom je verrassingen achteraf. Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je grip heb top je beheerkosten. Benieuwd hoe AppCare jou kan ontzorgen? Download dan het E-book!

Download e-book