Bedenk het

Enkele jaren geleden nog lag de focus van IT-security sterk op systeembeveiliging. Op alle mogelijke manieren werd ervoor gezorgd dat een onbevoegde geen toegang tot het bedrijfssysteem kreeg of gebruikers ‘zelf’ iets konden instellen. De afgelopen tijd is dit uitgangspunt gaan verschuiven. Organisaties hebben steeds vaker te maken met aanvallen die zich rechtstreeks op de data richten in plaats van op het systeem.

Lees meer

Bouw het

De data van je organisatie is van vitaal belang. Daarom moet het niet alleen altijd en overal beschikbaar zijn, maar vooral ook goed worden beschermd. Zodat je zo min mogelijk last hebt van downtime en dataverlies.

Lees meer

Onderhoud het

Je wilt meer dan alleen je data in de cloud zetten? Axians biedt innovatieve clouddiensten die flexibel inzetbaar zijn. Zet de volgende stap in communicatie met UCaaS of neem wireless LAN af als dienst (WLaaS).

Lees meer

Leer het

Je werknemers moeten overal en altijd online kunnen zijn. Gemakkelijk overal werken, op devices naar keuze (BYOD/COYD). Axians biedt diverse oplossingen die 'het nieuwe werken' mogelijk maken.

Lees meer