Bij CycloMedia zijn veel contracten in omloop. Hoe zorgen zij ervoor dat dit proces efficiënt en foutloos verloopt? We gingen in gesprek met Brenda Wolters-Berger over de contractinrichting bij CycloMedia.

CycloMedia is al ruim 30 jaar gespecialiseerd en toonaangevend in het systematisch en grootschalig in beeld brengen van de openbare ruimte. Dit wordt gedaan met hoogwaardige 360 graden straatfoto’s en luchtfoto’s. Jaarlijks worden er nieuwe foto’s genomen zodat de verschillen echt waargenomen kunnen worden. Dat kan alleen met pixelperfecte beelden, waar CycloMedia uitmuntend in is. Door middel van jaar-abonnementen en klik-abonnementen kan je toegang krijgen tot de beelden. De klant, bestaande uit onder meer gemeentes en landelijk opererende corporate bedrijven, kan zo efficiënter werken. Ze krijgen hierdoor beter inzicht in de situatie ter plekke. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe?

Brenda, begon door de jaren heen de administratieve kant van haar werk steeds leuker te vinden. Ze besloot een opleiding te volgen in de richting van boekhouden en na 6 jaar gewerkt te hebben in accountancy kwam ze terecht bij CycloMedia. Hier werkt ze inmiddels meer dan 11 jaar met veel plezier en is ze, samen met de collega’s op de financiële afdeling, verantwoordelijk voor kloppende en volledige cijfers. Om het werk gemakkelijker te maken, was een goed systeem nodig. Dit vond het bedrijf in Exact Synergy, Exact Globe en ScanSys. Lees snel de volledige referentiecase via onderstaande button!