Een platform die alles samenbrengt wat een data scientist nodig heeft, dat is IBM Watson Studio. Het platform is gebouwd op een basis van Jupyter Notebooks en bestaat uit diverse tools, data en content waarmee je in staat wordt gesteld om overal in de organisatie AI te operationaliseren. Voorspel en optimaliseer resultaten door het bouwen, toepassen en beheren van AI-modellen.                

Met IBM Watson Studio vereenvoudig je niet alleen het AI-levenscyclusbeheer. Het brengt ook organisatieteams samen voor een verdere kruisbestuiving tussen verschillende disciplines en het verkort de time-to-value met de open, flexibele multicloud-architectuur en visuele modellering.

IBM Watson Studie maakt datagedreven werken écht makkelijker

Eenvoudiger meer doen met je data

De voordelen van datagedreven werken zijn inmiddels breed bekend. De combinatie van betrouwbare data, machine learning (ML) en AI biedt organisaties waardevolle inzichten. Trends zijn beter te voorspellen en nieuwe processen continu te optimaliseren. Dit alles zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dat klinkt prachtig, maar in de praktijk blijkt het nog niet eenvoudig. IBM Watson Studio biedt een omgeving die de inzet van ML en AI écht makkelijker maakt. In deze ontwikkelomgeving zet je dataprojecten veel eenvoudiger op; flexibel, schaalbaar en tegen lagere kosten. Zo ligt de focus volledig bij het creëren van de datagedreven oplossing.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over IBM Watson Studio? Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe we van AI en Machine Learning een succes kunnen maken in jouw bedrijf? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!