Axians is de grootste Exact Gold partner van Nederland.

Axians is de grootste Exact Gold partner van Nederland. Als Exact Partner ontzorgen wij bedrijven met onze software oplossingen. Dit doen we met Exact als basis met daarop extra functionaliteiten voor nóg meer flexibiliteit. Zo zorgen we dat jij optimaal je werk kunt doen!

Al sinds de beginjaren van Exact Synergy zijn wij leverancier van dit flexibele systeem. Met onze slimme softwareoplossingen zorgen we dat:

 • Je tijd bespaart op administratieve taken. Zo kun jij jezelf richten op de zaken die er echt toe doen, zoals een glimlach creëren op het gezicht van je klanten of het omarmen van nieuwe kansen voor jouw organisatie.
 • We jouw organisatie naar een hoger niveau tillen, wij verrijken Exact Synergy waardoor je écht efficiënt kan samenwerken.
 • Je geen aparte systemen voor sales, HR en services meer nodig hebt: alles vindt plaats in één systeem.

Als Exact Partner zorgen we dat jij optimaal je werk kunt doen!

Als Exact partner leveren wij hoogwaardige oplossingen voor het optimaliseren van processen. Van afdelingsoverstijgende processen tot extra functionaliteiten zoals de digitale handtekening of het automatisch invullen van KvK gegevens. Met onze jarenlange kennis en ervaring hebben we veel aanvullende functionaliteiten ontwikkeld en zijn wij een betrouwbare kennispartner voor meer dan 200 bedrijven. Onze oplossingen zijn gebaseerd op best practices bij onze relaties, maar wij begrijpen als geen ander dat niet iedere organisatie dezelfde processen heeft. Onze software is daarom flexibel in te richten naar jouw wensen, zodat je nooit compromissen hoeft te sluiten.

Branches waarin wij gespecialiseerd zijn:

 • fieldservices

  Ingenieurs & Architecten

  Eenvoudig projecten aanmaken en factureren

 • ICT

  Het erp voor ICT bedrijven; Altijd 360 graden inzicht

 • Voice Recording Telecom

  Facilitaire dienstverlening

  Grip op je projecten en de inzet van mensen

 • Detachering

  In één klik je planning bij de hand

 • Voice Recording Telecom

  Consultancy & Advies

  Altijd inzicht in je projecten

 • Marketing

  Van sales dat facturatie alles in één systeem

Aan de slag?

Wil jij jouw interne processen  ook optimaliseren met slimme ERP Software? We kijken graag samen naar jouw behoeften!