Een werkplek voor productiviteit en veiligheid

Met dertig jaar ervaring als pionier in digitale productiviteit, is Citrix een van de wereldwijde leiders in app delivery en workspaces in de cloud. Met oplossingen voor end user computing, hybride samenwerken, digitale workspaces, networking en application delivery levert Citrix alle nodige ingrediënten voor productiviteit, samenwerking en communicatie. De missie van Citrix is: zorgen dat je medewerkers snel en eenvoudig toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben, zodat ze zich op hun werk kunnen concentreren. Waar ze ook zijn, wat er ook gebeurt en welk device of welke verbinding ze ook gebruiken.

De technologie van Citrix zorgt dat wij jouw apps kunnen ontsluiten voor al je medewerkers, waar ze ook zitten. Snel, veilig en schaalbaar. De belangrijkste vraag bij het inrichten van een werkplek is: wat heeft een medewerker nodig om goed te kunnen werken? Op basis van een configuratie per functietype geven we de digitale werkplek vorm en heeft iedereen de juiste faciliteiten.

Met Citrix kunnen we daarnaast makkelijk aansluiten bij de security-eisen die horen bij hybride werk. Het gebruik van een vingerafdrukscanner of Multi-Factor Authentication (MFA) op afstand is bijvoorbeeld heel eenvoudig.

Axians en Citrix hebben niet alleen dezelfde resultaatgerichte visie op werkplekbeheer, we delen ook de overtuiging dat samenwerken de sleutel is tot succes. Zo werkt Citrix bijvoorbeeld intensief samen met Microsoft. Dat is gunstig voor veel organisaties binnen overheid, gezondheidszorg en onderwijs, die vertrouwen op de combinatie van Microsoft- en Citrix-technologie voor een uitstekende eindgebruikerservaring zonder vertragingen, wachttijden of verstoringen.

Citrix heeft ook partnerships met Cisco, VMWare en cloudproviders als Google. Zij snappen heel goed dat de kracht van een moderne digitale werkplek zit in het combineren van technologieën, niet in het bouwen van muren tussen ecosystemen.

Dat maakt Citrix en Axians natuurlijke partners: we integreren allebei graag de beste oplossingen om tot een succesvol resultaat te komen voor de gebruiker. We combineren functionaliteiten uit jouw eigen datacenter met Azure door Citrix cloud en voldoen daarbij aan de strengste internationale standaarden op het gebied van privacy, databescherming en cyber security.

Over onze samenwerking

De veiligheid, flexibiliteit en veelzijdigheid van de oplossingen van Citrix zorgt dat wij ze vaak gebruiken als basis voor onze eigen producten en diensten. Application Delivery Controllers (ADC) van Citrix geven ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om applicaties niet alleen schaalbaar en met optimale performance van datacenter naar gebruiker te brengen, maar verhogen ook het veiligheidsniveau aanzienlijk.

 

Ook op het gebied van networking levert Citrix een aantal oplossingen die naadloos in ons dienstenportfolio passen. Binnen Citrix hebben we een eigen partnermanager. Dat zorgt voor korte lijnen en we zijn binnen deze intensieve relatie betrokken bij veel innovaties. Omdat we ‘dicht bij het vuur’ zitten, kunnen we nieuwe technologie snel inpassen in onze eigen diensten.

 

Een goed voorbeeld is de Axians eXamenwerkplek. Deze innovatieve digitale toetsomgeving draait in de Citrix Cloud, gecombineerd met de Azure-omgeving van de onderwijsinstelling die de omgeving gebruikt. We wilden voor de eXamenwerkplek een prijs per examen aanbieden. Dat ondersteunde Citrix niet standaard, maar speciaal voor ons pasten zij het prijsmodel aan. Dit scheelt onderwijsinstellingen veel geld.

Kiezen voor Axians en Citrix: de voordelen

  • Gedeelde visie: zowel Axians als Citrix hebben een absolute focus op de ervaring van de eindgebruiker. Technologie is een middel, geen doel. Samen met Citrix houden wij de focus op wat voor jou belangrijk is.
  • Eenvoudig te implementeren: verregaande integraties met alle gangbare aanbieders maken Citrix-implementaties relatief snel. Bij Axians hebben we veel Citrix-ervaring en integreren zit ook in ons DNA, wat zorgt voor soepele integraties en implementaties.
  • Technologie die zich aanpast aan de vraag: het aanbod van Citrix is zeer uitgebreid en gevarieerd en wij kunne alle Citrix-technologie uitrollen en beheren. Citrix heeft altijd een oplossing die past, of je nou een Formule 1-team bent of een onderwijsinstelling.
  • Toegevoegde waarde staat voorop: de flexibiliteit van Citrix en de aanpak van Axians maken maatwerk mogelijk en kosteneffectief en zorgen voor een project dat altijd praktisch en vraaggestuurd is.

Maak kennis met onze Citrix oplossingen

We zijn met onze Citrix oplossingen in deze markten actief

Samen met Citrix helpen we organisaties in verschillende branches om  de volgende stap te zetten aan de hand  van cloud infrastructure oplossingen. We zijn actief in de volgende marktsegmenten.

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de Cloud Infrastructure oplossingen van Citrix?  Of wil je in contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een vrijblijvend (online) gesprek of een demonstratie

Vul dan het contactformulier in,  we helpen je graag!