No-code business applicaties

 

 

Met het Any2Info no-code platform ben je in staat om zonder te programmeren applicaties te bouwen voor web, iOS en Android. Applicaties waarmee je bedrijfsprocessen en systemen verder optimaliseert, bovenop – maar volledig geïntegreerd met – andere systemen zoals je ERP omgeving.

Data toegankelijk via mobile device

De met Any2Info te genereren business apps kunnen een veelvoud aan behoeftes vervullen. Bijvoorbeeld het digitaliseren van papierstromen en het elimineren van handmatige handelingen. Het platform beschikt over een reeks connectoren en functies waarmee het dataverkeer met andere systemen eenvoudig en overzichtelijk kan worden ingericht. Data worden daarmee overal, dus ook onderweg of aan de productielijn, toegankelijk voor inzage, analyse en eventuele vervolgacties via een mobile device.

Zo bouw je eenvoudig – met drag-and-drop! – apps voor tijdregistratie, quality control en shop floor control. Werkzaamheden die je anders niet in je systeem kwijt zou kunnen.

De technologie van Any2Info is toegankelijk voor organisaties en bedrijven van elke omvang. Zelfs als de te bouwen app slechts enkele gebruikers zal hebben.

 

 

Over onze samenwerking

Axians is sinds 2018 implementatiepartner van Any2info voor gebruikers van Exact software. Op basis van de technologie van Any2Info configureert Axians business applicaties onder de productnaam ‘ActDigital’. Wanneer wij een business applicatie bouwen voor een organisatie is het ActDigital platform de ‘motor’ daarachter. Het platform kan vervolgens gebruikt worden voor het creëren van andere apps binnen de organisatie. Snel en zonder hoge (maatwerk)kosten!

ActDigital mobiele app voor orderpicken

Maak kennis met ActDigital

Meer weten over ActDigital? Bekijk vooral eens deze webpagina, waar je alle informatie – waaronder een brochure en animaties over diverse toepassingen – over deze mooie oplossing vindt.

Ontdek in 2 minuten wat ActDigital voor je kan betekenen!

Deze bedrijven zijn al succesvol met mobiele digitalisering

Karbouw: Mobiele app zorgt voor minder administratieve last en sneller facturatieproces in onderhoudswerkzaamheden

Karbouw maakt onderdeel uit van Schipper Bosch en heeft locaties in Amersfoort en Arnhem. Schipper Bosch realiseert en beheert vastgoed voor ondernemingen en particulieren. De uitvoering van onderhoud en service wordt gedaan door Karbouw. Tot voor kort werkten de monteurs van het bedrijf met papieren werkbonnen en formulieren. Omdat dit zowel arbeidsintensief als foutgevoelig was, wilde Karbouw het proces vanaf het vastleggen van een verzoek voor onderhoud en service tot en met de planning, uitvoering en facturatie optimaliseren. De oplossing werd gevonden in een app van ActDigital, naadloos geïntegreerd met Exact Synergy. “Mede met de inzet van ActDigital verloopt dit proces nu veel sneller en ontstaan er minder fouten dan in het verleden”, aldus Ronald van den Bunt, Business Controller van Schipper Bosch.

Lees de complete case

E.C.O. Inspections: Enorme tijdbesparing voor inspecteurs dankzij een eenvoudige app

E.C.O. Inspections heeft mobiele digitalisering toegepast voor de inspecteurs in het veld, waarmee zij een overzicht hebben van de planningswerkzaamheden. Pieter Tienstra, directeur E.C.O. Inspections: “Onze mensen op locatie weten zo precies wanneer de inspectie plaats vindt, maar vooral wat er moet gebeuren. Per activiteit kan men een registratie vastleggen, zoals meetwaardes en checks. Het mooie is dat al deze gegevens live worden geregistreerd en direct – realtime – in Exact Synergy beschikbaar zijn. Het grote voordeel hiervan is dat het rapport direct wordt aangemaakt, via een app door de medewerker ter plaatse.”

“We hebben hiermee een enorme efficiencyslag gemaakt. Zodra de meetwaardes binnen zijn, zit een minuut later het inspectierapport in de mailbox van de medewerker. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Voorheen waren medewerkers vier dagen onderweg en hadden ze één dag nodig om te rapporteren. Nu zijn ze 9,5 dag onderweg en zijn ze nog maar een 0,5 dag aan het rapporteren.”

Lees de complete case

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk: Urenregistratie tot facturatie voor ruim 3.000 leerlingen: snel, foutloos en papierloos

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk leidt jong technisch talent op voor bedrijven in de elektro- en installatietechniek. Deze vorm van contract onderwijs is een ontzettend mooi initiatief, opgezet door Nederlandse installatiebedrijven.

In de praktijk had het bedrijf te maken met een enorme administratieve last. Uren en reiskosten werden op papier ingevuld door de leerlingen, geaccordeerd door het leerbedrijf, waarvan vervolgens een factuur werd opgemaakt door InstallatieWerk. Dit administratieve proces moest sneller, foutloos en papierloos kunnen. De oplossing: het inzetten van een business app met ActDigital en deze koppelen aan Exact software. Het resultaat is een gestroomlijnd proces van urenregistratie tot aan facturatie voor ruim 3.000 leerlingen.

Lees de complete case

New York Pizza: Effectieve digitale informatie-uitwisseling in het logistieke proces

New York Pizza is al jaren klant van Axians en gebruikt Exact Globe als ERP systeem. De afgelopen jaren hebben ze dit uitgebreid met allerlei innovatieve toepassingen, zoals Warehouse Management, EDI en ActDigital apps. De apps zijn bedoeld voor de verwerking van emballage vanuit de eigen groothandel Euro Pizza Products. De bestellingen voor de winkels worden geleverd in kratten en de retourkratten worden geregistreerd en meegenomen.

Met ActDigital heeft New York Pizza dit proces getransformeerd van een papieren naar een digitaal proces. Voorheen werd de emballage door de chauffeurs genoteerd op papieren bonnen en aan het einde van de dag ingeleverd op kantoor. De administratie verwerkte de bonnen en moest de emballage achteraf op de factuur verrekenen per vestiging. Dit proces was foutgevoelig, zorgde voor veel handling en een late facturatie. Door het emballageproces te digitaliseren met ActDigital, kan de chauffeur nu ter plaatse de retouren invullen via de app. Deze informatie is nu direct beschikbaar op kantoor en de verrekeningen vinden automatisch op de factuur plaats. De factuur kan vervolgens direct digitaal worden verstuurd.

ActDigital snel mobiele applicaties bouwen

Kunnen we je helpen bij jouw volgende digitaliseringsstap?

 

Heb je een vraagstuk rondom digitalisering of het toepassen van mobiele applicaties? Onze specialisten denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct met onze sales afdeling, tel.nr. 088 597 5550.