Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Automatiseer je on- & offboarding processen

Werk jij ook met checklists om bepaalde taken niet te vergeten? Veel van de werkzaamheden op een HR-afdeling vinden handmatig plaats. Dat geldt bijvoorbeeld voor vrijwel alle werkzaamheden rondom een veilige IT-werkplek. Deze werkzaamheden worden immers niet ondersteund door het gemiddelde HR-pakket. En tot de systemen waar IT mee werkt, hebben HR-medewerkers geen toegang. Bij bijvoorbeeld de on- en offboarding van een medewerker komt een stroom aan mailtjes op gang. HR zal nauwgezet een checklist moeten bijhouden om te voorkomen dat een klus tussen wal en schip belandt. Kan dat niet eenvoudiger? Jazeker!

New Call-to-action

Automatiseer het handwerk 

Samen met twee klanten en onze eigen HR-afdeling ontwikkelden wij functionaliteit die het makkelijker maakt voor HR om medewerkers te on- en offboarden én gedurende hun loopbaan te ondersteunen bij allerlei vragen rondom hun werkplek. 

Enkele voorbeelden zijn:

  • een flow voor het aanmaken van een nieuwe medewerker met de juiste rollen en rechten 
  • het geautomatiseerd bestellen van een nieuw device
  • bij een exit het aanpassen van de rollen en rechten
  • het “schoonmaken” van het device

Je krijg hierdoor veel meer overzicht. Daarnaast zorgt het ervoor dat je altijd compliant bent. Je kunt niet vergeten een autorisatie van een medewerker die uit dienst treedt in te trekken. Ook lekt er geen data weg als een medewerker bijvoorbeeld zijn telefoon verliest.

Een goed welkom

Tot slot zorg je voor een welkom gevoel bij nieuwe medewerkers. Het voelt fijn als je aanwezigheid wordt gewaardeerd én dat de praktische zaken zoals je werkplek en inloggegevens tiptop zijn geregeld. Uit diverse onderzoeken blijkt dat je daar zelfs jaren later nog de vruchten van plukt in de vorm van meer betrokken medewerkers die langer voor je organisatie blijven werken.

Vraag een gratis demo aan!

Verminder vandaag nog de tijd die je aan terugkerende taken besteedt.  Vul onderstaand formulier in en we laten je graag via een demo zien hoe jij al snel processen kunt automatiseren!

Stefan van Dorst

Meer weten? Bel: 06 51142492

Powered by