Beweeg mee met het Digital Rhythm tijdens ICT & Logistiek 2022

Du au

Op 8, 9 en 10 november is Axians aanwezig op dé beurs voor professionals in logistiek.

De mens creëert 1.145 biljoen MB aan data per dag. Data-driven ondernemers weten hoe zij al die data succesvol gebruiken. Door net zo lang aan de knoppen te draaien, de data voor zich te laten dansen en het ritme daarin te herkennen. Door dáár conclusies en acties aan te verbinden creëer je impact. Een stabiel netwerk en de juiste applicaties zijn hiervoor een vereiste. Axians helpt het bedrijfsleven mee te bewegen met de ‘beat’ van de markt. Dit laten we graag zien onder het thema ‘Digital Rhythm’, tijdens de beurs ICT & Logistiek op 8, 9 en 10 november in de Jaarbeurs Utrecht. Samen met Actemium zijn we groots aanwezig centraal op het beursvloer.  

Ontmoet Axians, jouw ideale (dans)partner

Data laten zien wat de markt beweegt. En hoe deze beweegt. Toekomstbestendige organisaties weten deze cadans te vangen. Beweegt jouw organisatie al mee met het ritme van de markt?

Tijdens de beurs ICT & Logistiek laten we zien hoe Axians organisaties helpt data-driven te worden. Wij helpen hen het Digital Rhythm in de markt te herkennen door een stabiel netwerk en beste applicaties te bieden. Daarom zijn we aanwezig met de volgende proposities:

  • NAAS: “Als organisatie wil jij jezelf bezig houden met de zaken die er echt toe doen. Een stabiel netwerk is hiervoor een vereiste, maar hoe zorg je dat het voor jezelf geen last wordt? Met Axians NaaS introduceren wij dé dienstverlening waarmee jij volledig ontzorgd wordt. Zo kun jij je focussen op de innovaties van morgen. En loop je nooit uit de maat.”
  • Maestro: “Jouw data. Jouw knoppen. Jouw platform. Maestro stelt je in staat om zelf aan de knoppen te draaien van je datastromen. Laat je data dansen en overtref de verwachtingen van jouw publiek.”
  • repleniQ: “Met repleniQ heb je altijd de juiste producten, in de juiste aantallen op het juiste moment in de schappen. En beweeg jij mee met het ritme van de markt. Dit resulteert in het terugbrengen van derving en nee-verkoop, efficiëntere planning van personeelsinzet en goedereninkoop, optimaal voorraadbeheer in filialen & distributiecentra en beter inzicht in de marge per filiaal.

Laat je inspireren tijdens onze beurssessies

Een logistieke operatie die digitaal en datagedreven is. Dat willen we allemaal. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Zorg dat je onze beurssessies niet mist!

Een toekomstbestendig netwerk in de logistiek

Het is een opwindende tijd om in de logistiek te zitten. De groei van e-commerce zorgt voor dynamiek, terwijl de coronacrisis het uiterste vraagt van de flexibiliteit van de sector. Met de groeiende volumes voelt iedereen de belasting toenemen, van leverancier tot pakketdienst. De druk op systemen en netwerken is enorm. In deze sessie nemen we jou mee hoe jouw bedrijfsnetwerk innovatie kan stimuleren en een antwoord kan geven op deze uitdagingen.

Woensdag 9 november 2022 | 11.00u – 11.30u | Meld je aan voor deze sessie!
Donderdag 10 november 2022 | 14.00u – 14.30u

Smart Assetmanagement voor een slimmere Supply Chain

Productiebedrijven zijn continue bezig om hun productie- en supply chain processen te optimaliseren. De inzet van verschillende technologieën speelt daarbij een belangrijke rol, maar de belangrijkste rol is weggelegd voor de data die door de technologieën wordt geproduceerd. Het combineren van deze data en het in samenhang analyseren stelt je in staat échte businesswaarde te creëren. Tijdens deze sessie leggen experts van Axians en Ultimo uit hoe je productie- en supply chain processen slimmer op elkaar kunt afstemmen en waar je het beste kunt beginnen.

Woensdag 9 november 2022 | 14.00u – 14.30u | Meld je aan voor deze sessie!

Hoe Vomar data slim gebruikt om derving en nee-verkoop te voorkomen

Net als veel retailers kampte Vomar Voordeelmarkten met de nodige uitdagingen op het gebied van voorraadoptimalisatie. Data is hierin leidend, zo ontdekte ook Vomar. Door gebruik te maken van de juiste data kan Vomar nu betere voorspellingen doen en goede besteladviezen genereren, zelfs bij aanbiedingen en feestdagen. Dit heeft geleid tot het significant terugdringen van nee-verkopen en derving. Zo kan Vomar meer omzet genereren met minder kosten terwijl de klanten een betere winkelervaring hebben!

Donderdag 10 november 2022 | 11.00u – 11.30u | Meld je aan voor deze sessie!

Ontmoet Axians en Actemium tijdens ICT & Logistiek en schrijf je vandaag nog in!