Axians ontvangt wederom de Marketing Partner of the Year award dankzij het realiseren van heldere, verrassende en inspirerende campagnes rondom haar innovatieve dienstverlening. Dit is een prachtige bekroning bovenop de reeds ontvangen Marketing Partner of the Year award in Nederland voor de succesvolle en langdurige samenwerking.

Cisco heeft tijdens haar jaarlijkse Global Partner Summit in Las Vegas bekend gemaakt dat Axians de EMEA North Marketing award in ontvangst mag nemen. Dit is een prachtige bekroning bovenop de reeds ontvangen Marketing Partner of the Year award in Nederland voor de succesvolle en langdurige samenwerking.

Cisco Nederland reikt jaarlijks een aantal awards uit aan partners die impact maken, groei realiseren of zich weten te onderscheiden. “We bedanken onze partners voor hun geweldige prestaties en de fijne samenwerking met Cisco”, aldus Daan de Groot, Head of Partner Organisation bij Cisco in Nederland.

Axians ontvangt wederom de Marketing Partner of the Year award dankzij het realiseren van heldere, verassende en inspirerende campagnes rondom haar innovatieve dienstverlening. Dit zijn campagnes die impact maken, mooie resultaten leveren voor klanten en volledig zijn afgestemd op de business prioriteiten, de basis voor succes voor Axians en Cisco.

“Deze partner is het schoolvoorbeeld van geïntegreerde marketingcampagnes, gedreven door niet alleen marketing, maar ook sales en technologie. Daarnaast weten ze als geen ander de waarde van technologie om te zetten in een duidelijk verhaal. Axians is in staat om rondom complexe technologie de boodschap eenvoudig en toch inspirerend en innovatief te maken.”

Edwin Prinsen

Managing Director, Cisco Netherlands

EMEA North Marketing Partner of the Year

De Global Partner Summit is het evenement waar Cisco haar partners bedankt voor de samenwerking gedurende het afgelopen jaar en vooruit kijkt naar samenwerkingen, technologie en innovatie voor de komende jaren.

“With its Gaia campaign, Axians brings a new sound to the European cloud and data center market. By adopting Cisco’s AIOPS, UCS-X and as a Service capabilities, they are changing the way organizations consume and manage their infrastructure in a highly intelligent way.  A great EMEA example of innovation, strategic partnership and great marketing. You can see this also as a Market Building Award bringing innovations and managed services to the market.”

Kim Sonn

Director Partner Sales EMEA North, Cisco

“Deze awards zijn mooie erkenningen van het nieuwe geluid waarmee we technologische innovaties naar de markt brengen met een human touch. Campagnes die mensen inspireren en aanzet tot beweging!”, zegt Edwin Kanis, Director Marketing & Innovation bij Axians.

“This is an example on how to collaborate long-term successfully. Axians is clearly ahead of the game, ahead of other partners and inspiring in EMEA”, vult Kim Sonn vervolgens aan.

Een nieuw geluid

Axians brengt met haar campagnes voor Cloud & AI (Gaia), Networking (NaaS), Dataplatform (Maestro) en Cyber Security (Always be prepared) een nieuw en authentiek geluid naar de markt waarin we IT eenvoudig en begrijpelijk maken en tevens inspireren met mooie beelden. Dat is wat we bedoelen met ‘The best of ICT with a Human Touch’.

Cloud automation & AI (Axians Gaia)

Wij geloven in de kracht van artificial intelligence, automation en cloud. In hybride datacenters die we intelligent overzien, beheren en bewaken. Van de eerste switch tot de laatste applicatie. Met Gaia helpen wij organisaties om complexe datacenter & cloud-vraagstukken te veranderen in de perfecte harmonie tussen mens en technologie. Met inzichten, slimme toepassingen en gebruiksvriendelijke oplossingen helpen we de applicatie- en databronnen van jouw organisatie stapsgewijs, veilig en comfortabel te moderniseren.

Network as a Service

Netwerken ontwikkelen zich snel en software is hierin een toenemende cruciale factor. Het netwerk van morgen moet je organisatie faciliteren in flexibel op- en afschalen en de beveiliging dient een integraal onderdeel te zijn van je infrastructuur. Door software-gedreven technologieën in te zetten in een Network as a Service-dienstverlening, ontstaat er een flexibel en altijd up-to-date digitaal platform dat ook in de toekomst aansluit bij de behoeften en ambities van je organisatie. Axians zorgt hier met Network as a Service (NaaS) voor binnen jouw organisatie. Axians ontving eerder dit jaar al de Network Innovator of the Year award van Dutch IT Channel voor de leverancier die het meest innovatieve netwerkplatform levert en de EMEA Managed Services Innovation award van Cisco.

Axians Anywhere: IoT & 5G

Cisco en Axians helpen organisaties in overheid, educatie, zorg, productie- en logistieke sector hun bereikbaarheid, veiligheid en connectiviteit te vergroten met de kracht van Private 5G technologie direct aansluitend op zowel een nieuwe als bestaande netwerk infrastructuur. Axians Private 5G helpt organisaties bedrijfskritische activiteiten, machines, gebruikers en sensoren (IoT) betrouwbaar en gecontroleerd met elkaar te verbinden. De dienst zorgt over de LAN, Wi-Fi en 5G connectiviteit heen voor een naadloze integratie op het vlak van authenticatie en security . Axians anywhere en Maestro dataplatform brengt al deze datastromen bij elkaar in Microsoft Azure om data om te zetten in betekenisvolle inzichten.

Niet alleen in Nederland ontvangt Axians erkenning van Cisco:

  • EMEA: EMEA Managed Services Innovation award
  • EMEA South: Partner of the Year
  • Frankrijk: France Partner of the Year
  • Italië: Social Impact partner of the year
  • Spanje: Application Experience Partner of the Year