Axians gaat een nieuw partnerschap aan met het Franse bedrijf Veesion. Veesion is een vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologieën voor real-time winkeldiefstal detectie. Dit maakt het Axians portfolio voor retailers nog completer. “Door de integratie van Veesion technologie met onze eigen software oplossingen zijn we nu nog beter in staat om retailers optimaal te ondersteunen bij het automatiseren van processen op de winkelvloer”, aldus Robert Riedstra, business unit manager bij Axians.

Winkeldiefstal tegengaan met technologie

Het partnerschap stelt de retail klanten van Axians in staat om gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Veesion om effectief winkeldiefstal tegen te gaan. Uitgerust met de state-of-the-art oplossingen van Veesion, streeft Axians ernaar om winkeldiefstal met tenminste 60% te verminderen. Dit brengt allereerst de financiële verliezen voor retailers drastisch terug. Daarnaast verbetert het de algehele winkelervaring voor klanten, zo vertelt Riedstra. “De technologie van Veesion draagt bij aan een veilige winkelomgeving.”

Met behulp van geavanceerde beeldanalyse en real-time monitoring, is Veesion’s technologie in staat diefstalincidenten onmiddellijk te detecteren en te signaleren aan winkelbeheerders. Hierdoor kunnen winkeliers proactief reageren op potentiële diefstallen en verlies minimaliseren.

Nieuwe samenwerking breidt Axians’ retail portfolio uit

Axians kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met Veesion en is vastbesloten samen bij te dragen aan een veiligere en winstgevendere winkelomgeving voor retailers. Riedstra benadrukt bovendien trots te zijn op het productportfolio dat Axians de retailer biedt. “We hebben een breed scala aan oplossingen voor de branche. Dat we de retailer naast onze replenishment oplossing repleniQ en ons kwaliteit management systeem Bizzscore, nu ook een oplossing voor winkeldiefstal detectie kunnen bieden, is een groot voordeel voor hen”, aldus Riedstra.

Over Veesion

Veesion is een Franse onderneming die gespecialiseerd is in geavanceerde technologieën voor het detecteren van winkeldiefstal. Hun geavanceerde oplossingen maken gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om real-time diefstalincidenten te identificeren, waardoor retailers beter in staat zijn om verliezen te minimaliseren en een veilige winkelomgeving te handhaven.