Verminder winkeldiefstal tot 60%

Het aantal winkeldiefstallen neemt fors toe. Supermarkten, doe-het-zelfzaken en kledingwinkels zijn het populairst bij Nederlandse winkeldieven. De schade die retailers hieronder lijden loopt in Nederland op tot 1,8 miljard verlies. Hoe kan de retail proletarisch winkelen voorkomen?

In de praktijk is het lastig om winkeldieven op heterdaad te betrappen. Diefstal wordt vaak pas achteraf gesignaleerd. De intelligente video surveillance software van Veesion heeft al duizenden retailers wereldwijd geholpen om winkeldiefstal tot wel 60% te verminderen.  Veesion maakt gebruik van de kracht van AI om diefstal in jouw winkel te detecteren en te voorkomen.

Verdachte activiteiten in je winkel worden direct door Veesion herkend terwijl het gebeurt. De technologie van Veesion is door middel van plug & play eenvoudig aan te sluiten op je bestaande camerasysteem.

Laat ons jou helpen om diefstal te herkennen en te elimineren:

  • Direct ingrijpen bij winkeldiefstal
  • Voorkom terugkerende winkeldieven
  • Aan te sluiten op je bestaande camerasysteem
  • Volledig AVG-proof
  • Verminder derving gerelateerd aan diefstal tot wel 60%

 

Bewezen effectief in 3 stappen

Reken voor altijd af met winkeldiefstal dankzij real-time video waarschuwingen wanneer winkeldiefstal of verdacht gedrag wordt gedetecteerd. 

1. Veesion automatiseert de registratie van verdachte activiteiten door realtime de beelden van bestaande CCTV camerasystemen te analyseren.

2. Het zelflerende algoritme detecteert lichaamsdelen en relevante objecten en voedt zich continu met nieuwe data.

3. Bij verdachte activiteiten stuurt Veesion onmiddellijk een melding – inclusief een korte video – naar de aangewezen winkelteamleden via mobiele apparaten, een PC en/of POS-schermen, zodat direct actie kan worden ondernomen. 

Veesion maakt geen gebruik van gezichtsherkenning, klanttracking of identiteitsregistratie. Winkel eigenaren en retailketens zijn binnen enkele uren up-and-running met de intelligente diefstal detectie software van Veesion.

Vier verborgen kosten van winkeldiefstal – én een oplossing ervoor!

Winkeldiefstal is een hardnekkig probleem waar veel retailers mee te maken hebben. Volgens recente statistieken bedroeg de jaarlijkse schadepost van winkeldiefstal wereldwijd meer dan $100 miljard. Deze schrikbarende cijfers illustreren de ernst van het probleem. De gevolgen van winkeldiefstal zijn enorm.

Naast de directe financiële verliezen, heeft winkeldiefstal echter ook een reeks andere negatieve gevolgen voor zowel retailers als consumenten. Benieuwd welke dit zijn?

Lees het in dit blog.

kosten winkeldiefstal

Veesion & Axians

Het van oorsprong Franse bedrijf Veesion heeft een unieke technologie voor gebaarherkenning ontwikkeld. Sinds 2018 wordt de software effectief ingezet voor diefstaldetectie in tienduizenden winkels over de hele wereld, met als doel winkeldiefstal te minimaliseren.

De op  AI-gebaseerde software voor gebaarherkenning maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in Deep Learning om volledig automatisch diefstalgebaren real-time te detecteren via bestaande bewakingscamera’s.

Het partnerschap stelt de klanten van Axians in staat om gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Veesion om effectief winkeldiefstal tegen te gaan.

Veesion en Axians streven ernaar om winkeldiefstal met tenminste 60% te verminderen. Dit brengt allereerst de financiële verliezen voor retailers drastisch terug, het verbetert het winkelklimaat voor klanten en het zorgt voor prettigere arbeidsomstandigheden voor winkelmedewerkers. 

Mogen we jou helpen?

 

Wij kunnen je helpen om winkeldiefstal te herkennen en te elimineren.

 

Wil je meer informatie over de oplossing of een demo? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.