Verminder winkeldiefstal tot 60%

Het aantal winkeldiefstallen neemt fors toe. Supermarkten, doe-het-zelfzaken en kledingwinkels zijn het populairst bij Nederlandse winkeldieven. De schade die retailers hieronder lijden loopt in Nederland op tot 1,8 miljard verlies. Hoe kan de retail proletarisch winkelen voorkomen?

In de praktijk is het lastig om winkeldieven op heterdaad te betrappen. Diefstal wordt vaak pas achteraf gesignaleerd. De intelligente video surveillance software van Veesion heeft al duizenden retailers wereldwijd geholpen om winkeldiefstal tot wel 60% te verminderen.  Veesion maakt gebruik van de kracht van AI om diefstal in jouw winkel te detecteren en te voorkomen.

Verdachte activiteiten in je winkel worden direct door Veesion herkend terwijl het gebeurt. De technologie van Veesion is door middel van plug & play eenvoudig aan te sluiten op je bestaande camerasysteem.

Kies net als duizenden retailers wereldwijd voor de AI software van Veesion:

  • Vanaf 284 euro per maand per winkel (tot 9 camera’s)
  • Plug & play, binnen enkele uren geïnstalleerd
  • Bespaar duizenden euro’s per maand op criminele derving!

 

Bewezen effectief in 3 stappen

Reken voor altijd af met winkeldiefstal dankzij real-time video waarschuwingen wanneer winkeldiefstal of verdacht gedrag wordt gedetecteerd. 

1. Veesion automatiseert de registratie van verdachte activiteiten door realtime de beelden van bestaande CCTV camerasystemen te analyseren.

2. Het zelflerende algoritme detecteert lichaamsdelen en relevante objecten en voedt zich continu met nieuwe data.

3. Bij verdachte activiteiten stuurt Veesion onmiddellijk een melding – inclusief een korte video – naar de aangewezen winkelteamleden via mobiele apparaten, een PC en/of POS-schermen, zodat direct actie kan worden ondernomen. 

Veesion is volledig AVG-proof en maakt geen gebruik van gezichtsherkenning, klanttracking of identiteitsregistratie. Winkel eigenaren en retailketens zijn binnen enkele uren up-and-running met de intelligente diefstal detectie software van Veesion.

Boon's Supermarkt zet AI in om winkeldiefstal te voorkomen

Deze Utrechtse supermarkteigenaar van Boon’s Markt zet AI in om winkeldiefstal tegen te gaan.  Een effectieve methode, want hierdoor worden er dagelijks mensen betrapt en direct aangesproken op winkeldiefstal.

Bron: RTLNieuws

Veesion & Axians

Axians is trotse partner van Veesion én distributeur voor de Benelux.

Het van oorsprong Franse bedrijf Veesion heeft een unieke technologie voor gebaarherkenning ontwikkeld. Sinds 2018 wordt de software effectief ingezet voor diefstaldetectie in tienduizenden winkels over de hele wereld, met als doel winkeldiefstal te minimaliseren.

De op  AI-gebaseerde software voor gebaarherkenning maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in Deep Learning om volledig automatisch diefstalgebaren real-time te detecteren via bestaande bewakingscamera’s.

Het partnerschap stelt de klanten van Axians in staat om gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Veesion om effectief winkeldiefstal tegen te gaan.

Veesion en Axians streven ernaar om winkeldiefstal met tenminste 60% te verminderen. Dit brengt allereerst de financiële verliezen voor retailers drastisch terug, het verbetert het winkelklimaat voor klanten en het zorgt voor prettigere arbeidsomstandigheden voor winkelmedewerkers. 

Ook interessant voor jou!

Groot- & detailhandel Business Applications Blog

Terugblik op half jaar partnerschap met winkeldiefstal detectie software Veesion

Na een half jaar partnerschap met winkeldiefstal detectie software Veesion kijken we terug op opgedane ervaringen, leerpunten & actiepunten. We hebben namelijk nieuwe stappen ondernomen om de retailer nóg beter te ondersteunen in het tegengaan en de afhandeling van winkeldiefstal!
Lees meer
Groot- & detailhandel Business Applications Blog

Derving versus criminele derving – en wat je eraan kunt doen!

Helaas viert criminele derving op het moment hoogtij. In dit blog lees je wat je met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI kunt doen om winkeldiefstal te voorkomen!
Lees meer
Groot- & detailhandel Business Applications Blog

Vier verborgen kosten van winkeldiefstal – én een oplossing ervoor! 

Winkeldiefstal komt helaas veel voor. Met grote gevolgen voor de retailer én consument. In dit blog lees je over de verborgen kosten van winkeldiefstal.
Lees meer

Vraag hier een offerte of demo aan!

 

Wij kunnen je helpen om winkeldiefstal doeltreffend tegen te gaan.

 

Wil je meer informatie, een offerte of een demo? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.