Axians heeft in Nederland voor de tweede keer op rij de prestigieuze HPE Aruba Award 'HPE Aruba North Europe reseller of the year' mogen ontvangen.

Voor de tweede keer op rij heeft Axians Nederland de prestigieuze award ‘HPE Aruba Reseller of the Year Award’ mogen ontvangen.

Deze platinum partner heeft een buitengewoon succesvol jaar achter de rug, met een sterke omzet en indrukwekkende groei in de algehele bedrijfsprestaties in FY23.

Gezamenlijk hebben we verschillende kansen weten te benutten, met meer dan 100 klanten en nieuwe samenwerkingen. Door zwaar te investeren in de HPE Aruba Networking-technologie en hun medewerkers op te leiden tot het hoogste certificatieniveau, hebben ze indrukwekkende mijlpalen bereikt. Met groot succes binnen verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs, logistiek en andere.

Met hun focus op gebieden zoals MSP, SASE en as a Service-diensten blijven ze zich onderscheiden als een top partner.’

Eelko Broers

Channel Sales Manager for HPE Aruba Networking

HPE Aruba, een bedrijf van Hewlett Packard Enterprise, is een toonaangevende leverancier van netwerktoegangsoplossingen. Met de technologie van Aruba is het voor zowel bedrijven als instellingen nog eenvoudiger om het netwerk schaalbaar te gebruiken.

Gezamenlijk creëren HPE Aruba en Axians een enorme versnelling met Network as a Service voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele netwerkinfrastructuur als onderdeel van hun digitale transformatie.

De mooie resultaten en de fijne samenwerking op het gebied van managed services en customer success zorgen ervoor dat Axians voor de tweede keer op rij  erkend is met de prestigieuze HPE Aruba award Nederland.